Τάιλερ Μακμπέθ: Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι


Γυμναστήριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, ανοίγει ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ. Αυτό προκύπτει από την σύσταση μιας νέας εταιρείας με την επωνυμία «Barry’s Greece Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.».

Η σύσταση της εταιρείας έγινε σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, με αρχικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ και έδρα της ορίστηκε ο Δήμος Αθηναίων και συγκεκριμένα το ακίνητο επί της οδού Λεβέντη 5, όπου βρίσκεται η πολυτελής μεζονέτα που αγοράσαν στις αρχές του 2024 ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο σύστασης, σκοπός της εταιρείας είναι υπηρεσίες γυμναστηρίων, υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κλπ), καθώς και υπηρεσίες γυμναστηρίου ανόργανης ή μη γυμναστικής.

Η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται σε 30 έτη. Το κεφάλαιό της ορίζεται «σε 1.000 ευρώ που διαιρείται σε 100 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ το καθένα ενώ βεβαιώνεται από τους συμβαλλόμενους στο παρόν εταίρους ότι είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο κατά την σύσταση της».

Το κεφάλαιο εισέφερε, σύμφωνα με το έγγραφο σύστασης της εταιρείας, ο Τάιλερ Μακμπέθ. «Ο Tyler Matthew Mcbeth του James Herbert jr, ο οποίος κατέβαλε 1.000 ευρώ μετρητά και έλαβε 100 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ έκαστο».

«Η διοίκηση της εταιρείας, η διαχείριση γενικά των εταιρικών υποθέσεων και η δικαστική και εξώδικη εκπροσώπηση της εταιρείας ανατίθεται για ορισμένη διάρκεια η οποία ορίζεται στα 30 έτη, στον Tyler Matthew Mcbeth, ο οποίος εκπροσωπεί και δεσμεύει την εταιρεία μεμονωμένα» διευκρινίζεται ακόμη στο έγγραφο.

Δείτε το έγγραφο σύστασης της εταιρείας:

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!