Γιώργος Αλκαίος-Nivo: Συναυλία έκπληξη πριν τη μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία


Ο Γιώργος Αλκαίος συναντιέται για ακόμα μια φορά με τον Nivo on stage για μια μοναδική μουσική βραδιά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο

Νάντια Ρηγάτου

Γιώργος Αλκαίος και Nivo! Μια χημεία καλλιτεχνική που έχει δοκιμαστεί, μια φιλία που η ενέργειά της μεταφέρεται στη σκηνή και το εισπράττει το κοινό και μια πρόταση εξόδου σίγουρης διασκέδασης για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 21:00.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της δράσης «Γιορτές Πόλης 2024» στην Αγία Βαρβάρα και το κοινό θα απολαύσει on stage μαζί με τον Γιώργο Αλκαίο και Nivo, Goin’ Through και Isorropisti.

Γιορτάζοντας τα 75 χρόνια από την ανακήρυξη του συνοικισμού σε κοινότητα ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας διοργανώνει Γιορτές Πόλης από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 21 Οκτωβρίου.

O Νίκος Βουρλιώτης είναι δεύτερη φορά εκλεγμένος Αντιδήμαρχος του Δήμου  της Αγίας Βαρβάρας αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού , για τη παρακολούθηση θεμάτων ψηφιακής πολιτικής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Τι καλύτερο λοιπόν να εξασφαλίσει για την τοπική κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας μια μοναδική μουσική βραδιά με τον Γιώργο Αλκαίο.

Αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση των καλλιτεχνών πριν αποχωρήσουν για τη μεγάλη περιοδεία τους στην Αυστραλία που είναι προγραμματισμένη αρχές Νοεμβρίου.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!