Ηράκλειο: «Βλέπουν» εμπρησμό πίσω από την φωτιά που κατέκαψε 8 απορριμματοφόρα του δήμου Μαλεβιζίου – Δύο οι δράστες


Δύο άτομα φέρεται να κρύβονται πίσω από την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (02/10), στο αμαξοστάσιο του δήμου Μαλεβιζίου, στον επαρχιακό δρόμο Γαζίου Κρουσώνα, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, δύο άτομα φορώντας κράνη και γάντια εισήλθαν στον χώρο κόβοντας την περίφραξη του αμαξοστασίου και κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία προκειμένου να ελέγξουν εάν βρισκόταν κάποιος μέσα.

Τότε, έριξαν εύφλεκτο υλικό σε τέσσερα απορριμματοφόρα και σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν δίπλα και όταν είδαν ότι η φωτιά φούντωσε, τράπηκαν σε φυγή.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, με τους Αστυνομικούς να αναζητούν κάμερες καταστημάτων και από την ευρύτερη περιοχή του Γαζίου.

Όπως έγινε γνωστό, από την φωτιά καταστράφηκαν 8 από τα 10 απορριμματοφόρα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο αμαξοστάσιο, με την αποκομιδή των απορριμμάτων να μπαίνει πλέον σε… κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας έχει πλέον αποδεκατιστεί με τη δημοτική αρχή να ψάχνει λύση μετά την ανυπολόγιστη καταστροφή, ενώ αναμένεται και σχετική ανακοίνωση. Όπως είναι λογικό το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν προβλήματα στην αποκομιδή απορριμμάτων και κρίνεται απαραίτητη η κατανόηση και η συνεργασία των δημοτών.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!