Τραγωδία στη Λήμνο: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα 63χρονος – Είχε πάει για ψαροντούφεκο


Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη (3/10) οι έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου, ο οποίος αγνοείτο στη Λήμνο.

Σύμφωνα με το limnoslive.gr,  ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην περιοχή Πολιόχνη, στα ανατολικά του νησιού.

Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει από το Λιμενικό Σώμα, όταν οι συγγενείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ώρες.

Η τοπική κοινωνία της Λήμνου είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν

Μεγάλη επιχείρηση των Αρχών

Από τις 8 το απόγευμα, βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στη Λήμνο για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος αγνοείτο από το απόγευμα της Πέμπτης (3/10). Ο άνδρας είχε πάει για ψαροντούφεκο από τις 12:00 το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες στην ευρύτερη περιοχή της Πολιόχνης, ωστόσο δεν επέστρεψε στην προκαθορισμένη ώρα. Το γεγονός αυτό ανησύχησε την οικογένειά του, η οποία ξεκίνησε να τον αναζητεί.

Η λιμενική αρχή του νησιού ενημερώθηκε και ξεκίνησε εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου. Στην επιχείρηση συμμετέχει λιμενικό σκάφος, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει και δύτες προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες. Στην έρευνα για τον εντοπισμό συνέδραμε και ελικόπτερο.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!