Αχαρνές: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάσωση γυναίκας που παρασύρθηκε από ρέμα


Μια γυναίκα κινδύνευσε να πνιγεί σε ρέμα στις Αχαρνές, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά έπειτα από έντονη βροχόπτωση στην Αττική, το απόγευμα του Σαββάτου (06/10).

Το βίντεο του Star, κόβει την ανάσα και δείχνει τη δραματική επιχείρηση διάσωσής της από την Πυροσβεστική.

Οι κάτοικοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, την ώρα που οι πυροσβέστες ανέσυραν τη γυναίκα από τα λασπόνερα. Τη βρήκαν τραυματισμένη μέσα στην πλημμυρισμένη κοίτη του ρέματος της Εσχατιάς στις Αχαρνές.

«Έβρεχε εκείνη τη στιγμή, μια γυναίκα πήγε να περάσει από αυτό το σημείο εκεί, ήταν γεμάτο το ρέμα εκεί τη στιγμή, με αποτέλεσμα την παρασύρει και να βρεθεί στα 200 μ. εκεί που βλέπετε τα σκουπίδια και τα σίδερα», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Στην επιχείρηση διάσωσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες. Η γυναίκα μεταφέρθηκε τη μετέφεραν με ειδικό φορείο, στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.

Ρέμα Εσχατιάς: «Παγίδα θανάτου» στις Αχαρνές

Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι κινδυνεύουν να πνιγούν στο ρέμα της Εσχατιάς. Τον Σεπτέμβριο του 2023, το STAR είχε προβάλει βίντεο-ντοκουμέντο με τη συγκλονιστική στιγμή της παράσυρσης ενός άντρα μέσα στο φουσκωμένο ρέμα.

«Καθημερινά οι τοξικομανής περνάμε μέσα από το ρέμα. Την άλλη φορά είχε έρθει μια μπουλντόζα να πάρει κάποιον γιατί έχει εγκλωβιστεί μέσα στο ρέμα. Κάθε φορά με τις βροχές τα ίδια έχουμε. Ένας άλλος με το ποδήλατο, τον πήρε το ρέμα», είπε κάτοικος του δήμου Αχαρνών.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!