Γιώργος Αμούτζας: Πρωταθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι ο ηθοποιός – Περήφανη στο πλευρό του η Τάνια Μπρεάζου


Ο Γιώργος Αμούτζας στέφθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, επιτυγχάνοντας μια σπουδαία νίκη. Ο γνωστός ηθοποιός, που απέκτησε φήμη μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», κατέγραψε αυτή τη σημαντική επιτυχία έχοντας στο πλευρό του τον συνοδηγό του, Ηλία Παναγιωτούνη.

Στη μεγάλη του αυτή στιγμή, δίπλα του βρέθηκε η σύντροφός του, Τάνια Μπρεάζου, η οποία δεν έκρυψε την υπερηφάνειά της. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο που τον δείχνει να οδηγεί και έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας κι εγώ είμαι το πιο περήφανο κορίτσι στον κόσμο».

Να θυμίσουμε ότι οι τους γνωρίστηκαν στο «J2US» και από τότε είναι αχώριστοι ενώ πρόσφατα υιοθέτησαν μαζί ένα σκυλάκι.

«Ένα από αυτά που με έφεραν κοντά στον Γιώργο είναι το ότι από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα ,τον θαύμασα για την τεράστια ποιότητα που έχει ως άνθρωπος, αλλά και ως καλλιτέχνης. Το πόσο ταπεινό και ταυτόχρονα πόσο χαρισματικό πλάσμα είναι. Με εντυπωσίασαν το ότι έχουμε κοινά στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή, στο πώς αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, ότι μοιάζουμε και έχουμε τις περισσότερες φορές τις ίδιες απόψεις, η παιδικότητα και αυθορμητισμός μας, η αγάπη και ο σεβασμός απέναντι στην τέχνη μας και το γεγονός ότι αλληλοσυμπληρωνόμαστε και θέλουμε τα ίδια πράγματα», είπε πρόσφατα η Τάνια Μπρεάζου σε συνέντευξή της για τον Γιώργο Αμούτζα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!