Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν μέναμε μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, μόνη μου τα μεγάλωνα τα παιδιά»


Την Ζέτα Θεοδωροπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σε βραδινή της έξοδο. Στη διάρκεια των δηλώσεών της, η influencer μίλησε και για την ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, η Ζέτα Θεοδωροπούλου απάντησε: «Εννοείται πως έχουμε επαφές με τον πρώην σύζυγό μου, είμαστε γονείς, τα έχουμε πει αυτά. Δεν γίνεται να μην έχω επαφές με τον πατέρα των παιδιών μου. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου, είμαστε γονείς και θα είμαστε για πάντα γονείς και αυτό δεν αλλάζει!».

«Βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά τώρα με την τεχνολογία όλα γίνονται. Μιλάμε μέσω βιντεοκλήσης, για να έχουν και τα παιδιά την ψυχική τους ηρεμία! Σαν πατέρας κάνει αυτά που πρέπει να κάνει», πρόσθεσε.

«Μόνη μου τα μεγάλωνα όλα αυτά τα χρόνια»

Ακόμα η influencer ανέφερε ότι: «Δεν μέναμε εδώ και τέσσερα χρόνια μαζί, καθότι το επάγγελμά του είναι αυτό που είναι και ζω μόνη μου στην Ελλάδα. Τα παιδιά σίγουρα έχουν καταλάβει ότι υπάρχει κάποια διαφορά, χωρίς αυτή να είναι ουσιαστική. Στην ουσία μόνη μου ξυπνούσα, μόνη μου κοιμόμουν, μόνη μου τα μεγάλωνα όλα αυτά τα χρόνια!».

Στη συνέχεια είπε: «Ερχόταν μια φορά τον μήνα ή το δίμηνο και έμενε σπίτι. Τώρα αν έρθει δεν μένει εκεί. Παρ’ όλα αυτά, αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι από κοινού για τα παιδιά μας, θα το κάνουμε. Δεν είμαστε εχθροί άλλωστε».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!