Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Ετοιμάζεται για το μεγάλο καλάθι – Ψάχνει το μονόπετρο


Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της όμορφης συντρόφου του, Γιώτας Γεωργοπούλου, και ήδη ψάχνει ένα ξεχωριστό μονόπετρο για την επερχόμενη πρόταση γάμου!

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιαννούλης Λαρεντζάκης σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Γιώτα Γεωργοπούλου. Οι δυο τους, έπειτα από τις υπέροχες διακοπές που πέρασαν στους Παξούς, είναι έτοιμοι για έναν χειμώνα με πολλές συγκινήσεις εντός και εκτός παρκέ.

Ο έρωτας ανάμεσα στον Λάρι και τη Γιώτα ήταν κεραυνοβόλος. Οι δυο τους είναι σχεδόν τέσσερα χρόνια μαζί και τα όνειρά τους για οικογένεια, σύμφωνα με πρόσωπο από τον κύκλο του ζευγαριού, φαίνεται ότι ήδη έχουν αρχίσει. Προσέχουν και στηρίζουν ο ένας τον άλλον, ενώ το τελευταίο διάστημα συγκατοικούν σε ένα όμορφο σπίτι στα νότια προάστια, απολαμβάνοντας μια όμορφη καθημερινότητα αλλά και τις βόλτες τους.

Μάλιστα, πρόσφατα, γιόρτασαν τα γενέθλια του αθλητή, με τη Γιώτα να του εύχεται τρυφερά και δημόσια. Η «κόμπρα» του παρκέ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει ήδη αποφασίσει να κάνει την έκπληξη με το μονόπετρο στη σύντροφό του. Το ζευγάρι έχει δοκιμάσει τα «θέλω» του και έχει κάνει σχέδια για το κοινό του μέλλον.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Γιαννούλης και η Γιώτα εκτός από την Κύθνο, την ιδιαίτερη πατρίδα του 31χρονου αθλητή, την οποία επισκέπτονται συχνά, απόλαυσαν τις διακοπές τους στους Παξούς και στους Αντίπαξους. Αγαπούν πολύ τα ταξίδια, ενώ ένα που θα τους μείνει αξέχαστο ήταν αυτό στην Τανζανία.

Η 25χρονη μελαχρινή καλλονή, που έχει κλέψει την καρδιά του μπασκετμπολίστα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μάνη και μαζί με την αδελφή της, Κάλη, έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία μαγιό. Είναι χαμηλών τόνων και χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα όσο και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο Γιαννούλης φροντίζει να έχει δίπλα του τους ανθρώπους που αγαπά, είτε πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής του, είτε για την οικογένειά του, είτε για τους φίλους του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μπασκετμπολίστας έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, την οποία δεν διαφημίζει. Ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει, ωστόσο, η σημαντική πρωτοβουλία που είχε πάρει για τον τόπο καταγωγής του, την Κύθνο, όταν συνεισέφερε στην αγορά γραφικής ύλης για όλο το σχολικό έτος σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δίνοντας χαρά σε πολλά παιδιά.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!