Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για τη συνεργασία τους στο Ηρώδειο – «Ήταν μια εξαιρετικά απολαυστική εμπειρία»


Για τη νέα συνεργασία τους στο Ηρώδειο το βράδυ της Κυριακής (6/10) με την παράσταση «Ζωρζ & Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου», μίλησαν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε δημοσιογράφο της εκπομπής του Mega, «Buongiorno».

Ο Δημήτρης Λάλος ανέφερε πριν ανέβει στην σκηνή και συνεργαστεί με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Μια μαγική βραδιά στο Ηρώδειο, το θέατρο είναι γεμάτο, είμαστε πολύ ευγνώμονες που ο κόσμος ήρθε να μας δει. Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να βρίσκεσαι με ανθρώπους που νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν υποκριτικά και όχι μόνο. Πιστεύω ότι θα το απολαύσουμε. Πάντα είναι πιο εύκολο να δουλεύεις με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά, γιατί είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς και να πεις τις λεπτομέρειες που θα σε πάνε παρακάτω».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε με τη σειρά της μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, αναφέροντας: «Ήταν μια εξαιρετικά απολαυστική εμπειρία. Τα πρώτα λόγια που αντάλλαξα με τον Δημήτρη Λάλο μόλις ολοκληρώθηκε η παράσταση, δεν τα θυμάμαι, αλλά και να τα θυμόμουν δεν θα σας τα έλεγα. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική για άλλη μια φορά. Είναι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο που έχεις ξαναβρεθεί τηλεοπτικά».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!