Κλέλια Ανδριολάτου: Αυτό είναι το πρώτο post που είχε κάνει στο Instagram


Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μία από τις πιο αγαπητές και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Μάλιστα, διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο την ακολουθούν πάνω από 380 χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Έγινε ευρέως γνωστή το 2014, μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά του Ant1 «Μπρούσκο». Από το 2022 πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro». Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι η πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Netflix.

Το μοντέλο και ηθοποιός δημιούργησε το προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούνιο του 2012, ενώ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στις 31 Ιανουαρίου του 2013.

Στο πρώτη της post είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία που είχε τραβήξει από ταξίδι της στην Βοστώνη. Σε αυτή, βλέπουμε το παραμυθένιο και χριστουγεννιάτικο τοπίο που είχε δημιουργηθεί.

Κλέλια Ανδριολάτου
Φωτογραφία: Instagram/klelia_andriolatou

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου του 2013, η Κλέλια Ανδριολάτου είχε ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ίδια.

Στη φωτογραφία η ηθοποιός απεικονίζεται να ποζάρει στον φακό της κάμερας, ενώ κοιτάει από ένα παράθυρο. Και στις δύο αναρτήσεις δεν είχε βάλει κάποια λεζάντα.

Κλέλια Ανδριολάτου
Φωτογραφία: Instagram/klelia_andriolatou

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!