Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήμουν ποτέ φίλη με την Κατερίνα Καραβάτου για να μιλάμε»


Δηλώσεις για το «My style rocks» και την Κατερίνα Καραβάτου, που το παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιας και στο παρελθόν το είχε παρουσιάσει και η τελευταία.

Αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στην αποχή της από τα τηλεοπτικά λέγοντας: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση, δεν μπορώ να την υπηρετήσω αυτή την στιγμή που μιλάμε, αλλά θα το ήθελα στο άμεσο μέλλον».

Σχετικά με το τι θα ήθελε να παρουσιάσει απάντησε: «Είμαι πρωινός τύπος, μου αρέσει η πρωινή ζώνη. Είναι η ώρα μου αυτή. Όλα αυτά που συζητάμε βέβαια, είναι ουτοπικά και πολύ μακρινά από την τωρινή μου κατάσταση».

Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε με δηλώσεις της, πως της είχαν προτείνει να παρουσιάσει εκπομπή, που έκανε στο παρελθόν, ωστόσο η δεύτερη εγκυμοσύνη της, δεν της το επέτρεψε. Σε ερώτηση για το αν επρόκειτο για το «My style rocks», εκείνη δεν απάντησε θετικά, ούτε και αρνητικά.

«Νομίζω, ότι δεν έχουμε θέματα να ασχοληθούμε και τα τραβάμε όλα από τα μαλλιά. Δεν είμαστε φίλες με την Κατερίνα Καραβάτου για να μιλήσουμε… Εγώ δεν είπα ποτέ ότι μου πρότειναν το «My Style Rocks». Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο… Επίσης, και να συζήτησα για μια εκπομπή, και να ήμουν θετική ή αρνητική, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γινόταν. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, δεν σημαίνει ότι όταν λέμε ότι είμαστε κοντά σε κάτι, ότι θα γίνει και συμφωνία. Ούτε είπα ότι η Κατερίνα Καραβάτου δεν θα είχε καλές σχέσεις με το κανάλι. Δεν είμαστε φίλες για να μιλάμε, και δεν ήμασταν ποτέ», κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!