Μαρία Κορινθίου: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram


Η Μαρία Κορινθίου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από την σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κρυφά Μονοπάτια», το 2006. Από τότε, η ηθοποιός έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής και έχει αγαπηθεί από ένα μεγάλο μέρος του κοινού.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το πόσο αγαπητή και δημοφιλής είναι η Μαρία Κορινθίου, μπορεί κανείς να το δει και από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Η ηθοποιός δημιούργησε τον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Μάρτιο του 2012. Δώδεκα χρόνια μετά έχει πάνω από 600 χιλιάδες ακολούθους, ενώ έχει κάνει περισσότερες από τρεις χιλιάδες δημοσιεύσεις.

Παρ’ ότι άνοιξε το προφίλ της τον Μάρτιο του 2012, η Μαρία Κορινθίου ξεκίνησε τις αναρτήσεις ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα στις 22 Απριλίου.

Όπως βλέπουμε, εκείνη την ημέρα η ηθοποιός είχε επισκεφθεί την Ακρόπολη και είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της τρεις φωτογραφίες. Μάλιστα το ένα από τα στιγμιότυπα, είναι μία φωτογραφία της στην οποία ποζάρει στον φακό χαμογελαστή.

«Η καλύτερη βόλτα που μπορείς να προσφέρεις στο παιδί σου!», έχει γράψει στη λεζάντα του πρώτου post της, αποκαλύπτοντας έτσι πως μαζί της ήταν και η κόρη της Ισμήνη.

Μιλώντας για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, η Μαρία Κορινθίου είχε αναφέρει: «Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μία «επίθεση» απέναντί μου. Ήμουν ένα κορίτσι που ήρθε από την Αμερική, δεν ήξερα κανέναν και δεν συμβιβάστηκα ποτέ με κανένα μέτρο και καμία περίσταση.

Δεν είχα πλάτες, δεν έγλειψα ποτέ κανέναν κι αυτό το τίμημα το πληρώνω ακόμα και τώρα, 20 χρόνια αργότερα. Αυτό, όμως, είναι που με έχει σώσει και με έχει κάνει να επιβιώσω σε αυτόν το χώρο, χωρίς να κάνω χάρη σε κανέναν. Μπορεί, λοιπόν, όλο αυτό να μου έχει κλείσει πέντε πόρτες, αλλά μου έχει ανοίξει άλλες».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!