Τάσος Κωστής: Τα συναισθήματά του επιστρέφοντας στο σπίτι, όπου έμενε με τη σύζυγό του – «Ξανακύλησα»


Για την απόφαση ζωής που πήρε, μετακομίζοντας στην Κύπρο έπειτα από τον θάνατο της συζύγου του, μίλησε ο Τάσος Κωστής μέσα από συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα».

Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε τα μελλοντικά του σχέδια, εάν δηλαδή θα ζει μόνιμα στην Κύπρο, αλλά και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και μπήκε ξανά στο σπίτι, όπου μοιράστηκε την κοινή ζωή με τη σύζυγό του.

«Η γυναίκα μου δεν έχει φύγει»

«Η πρόταση για την θεατρική παράσταση, που παίζω, ήρθε ακριβώς μετά τα 40 της γυναίκας μου. Ήμουν σε μια κατάσταση περίεργη. Είχα την ανάγκη να φύγω από το σπίτι, όχι γιατί ήθελα να ξεχάσω την κοινή μας ζωή, αλλά γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ την απώλεια της γυναίκας μου.

Κάποιες στιγμές είναι ιδιωτικές, δεν είναι όλα για το δημόσιο. Στην Κύπρο έχω ένα καινούριο σπίτι, το πρώτο πράγμα που έβαλα μέσα ήταν η φωτογραφία της γυναίκας μου. Τη βέρα της την φοράω στο χέρι μου σαν βραχιόλι. Όταν γύρισα στην Ελλάδα και μπήκα στο σπίτι ξανά, συγκινήθηκα, ξανακύλησα που λένε. Τα πράγματά της είναι όλα στη θέση τους. Κάποια από τα ρούχα της τα έχουν πάρει δικοί μου άνθρωποι και τα φοράνε, ακόμα και η εγγονή μου.

Ο γιος μου λέει, ότι επειδή μεγαλώνω και τώρα είμαστε μακριά, θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο κοντά για να μπορούν να με περιποιούνται. Η γυναίκα μου δεν έχει φύγει. Αν μετακομίσω, κάποια σημαντικά πράγματα, που είναι και δικά της – όχι όλα – θα τα πάρω μαζί», είπε ο Τάσος Κωστής.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!