Κρήτη: Νέες αποκαλύψεις για τον καθηγητή που κατηγορείται ότι βίαζε τα ανίψια του – «Τα έπαιρνε στο γραφείο του και ασελγούσε επάνω τους»


Άνοιξαν τα στόματα για τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής που φέρεται να εμπλέκεται στη νέα υπόθεση φρίκης που «είδε» το φως της δημοσιότητας, στο Ηράκλειο Κρήτης. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, θείος κατηγορείται ότι βίαζε τις πέντε ανιψιές του και τον ανιψιό του μεταξύ του 1986 και του 2010. Πρόκειται για 64χρονο συνταξιούχο καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Τα έξι θύματα κατήγγειλαν ότι κατά διαστήματα όλα αυτά τα χρόνια, ο 64χρονος προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους, καθώς και σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα όταν οι γονείς τους τού εμπιστεύονταν τα παιδιά για να τα φυλάει, όσο ήταν ανήλικα.

«Δεν ξέρουμε πόσα άλλα παιδιά έχει πειράξει»

«Ένας θείος, του οποίου του είχαμε εμπιστοσύνη σε μία παιδική ψυχούλα να κάνει τέτοια πράγματα. Σε όλα τα παιδιά όχι μόνο στα δικά μου. Τα κατέβαζε στο σπίτι του, ενώ εμείς ήμασταν επάνω και τρώγαμε και πίναμε, αυτός ασελγούσε από κάτω στο σπίτι του, όποτε έβρισκε ευκαιρία. Δεν ξέρουμε πόσα άλλα παιδιά έχει πειράξει», δήλωσε ο πατέρας των θυμάτων ασέλγειας.

Επανέρχονται φρικτές μνήμες

Ένας – ένας οι άνδρες και οι γυναίκες πλέον, αποκαλύπτουν τις δικές τους φρικτές ιστορίες, αναφορικά με αυτά που είχαν ζήσει από το 1986 ως το 2010 στα χέρια του θείου τους.

«Σε μικρή ηλικία στο δημοτικό, στο σπίτι του, υποτίθεται ότι πρόσεχε τα παιδιά και αυτός έβρισκε ευκαιρία να θωπεύει, να αγγίζει, να τρίβεται, για να κάνει το οτιδήποτε τον ικανοποιούσε. Και εγώ από τότε δεν ήθελα να πηγαίνω εκεί πέρα. Μετά από χρόνια που ομολόγησε και αδελφή μου ότι την πείραξε, το είπα γιατί τότε σαν παιδάκι ένιωθα ότι ήταν η ιδέα μου».

Τα παιδιά ενηλικιώθηκαν και προχώρησαν σε καταγγελίες με πρώτο έναν 19χρονο, για τον οποίο το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Οι υπόλοιποι πέντε, έχουν και εκείνοι καταθέσει στις Αρχές.

«Υπολογίζω περίπου στα 4. Πάνω από τα ρούχα με είχε ακουμπήσει, δεν έχει γίνει κάτι άλλο, δεν είχε την ευκαιρία ποτέ. Όταν με αγκάλιαζε, με ακουμπούσε σε σημεία που δεν πρέπει να ακουμπάς ένα παιδάκι. Θυμάμαι ότι όταν έμπαινα μέσα στο σπίτι με σήκωνε και έτσι όπως με σήκωνε, έβαζε το χέρι του εκεί και πίεζε σημεία που δεν έπρεπε να ακουμπάει».

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου, ο οποίος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την αστυνομία.

Ο 64χρονος κατέθεσε κι αυτός, ο οποίος φέρεται να μην παραδέχτηκε όλα όσα καταγγέλλονται, αλλά μόνο εκείνα που έχουν παραγραφεί.

«Έχει ασελγήσει πάνω στην κόρη μου»

Στο Μega μίλησε ο πατέρας των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα ασέλγειας από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Έχει ασελγήσει πάνω στα παιδιά, στην κόρη μου, πρώτη και δευτέρα δημοτικού. 2-3 φορές την εβδομάδα τα έπαιρνε από το σχολείο για να τα προσέχει, γιατί η γυναίκα μου δούλευε. Τα έπαιρνε στο γραφείο του που είχε μέσα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ασελγούσε επάνω τους. Μας το είπε όταν έφτασε στην ηλικία της δευτέρας δημοτικού ότι: «δεν θέλω να ξαναπάω κοντά του, δεν θέλω γιατί μαμά μου κάνει αυτό». Αλλά δυστυχώς, πριν κανένα χρόνο η κόρη μου είχε έναν δεσμό, η οποία χώρισε και πήγαινε σε ψυχολόγο. Ο ψυχολόγος λοιπόν αυτά της τα έβγαλε ξανά στην επιφάνεια. Αυτός πήρε χαμπάρι το τι γίνεται και άρχισε να την παίρνει τηλέφωνο να της λέει: «ακόμα δεν το ξεπέρασες; Ακόμα δεν με έχεις συγχωρέσει; Έλα και τι έγινε; Συγγνώμη», ανέφερε ο πατέρας των παιδιών που έπεσαν θύματα ασέλγειας.

«Τον μικρό μου, τον είχε και αυτό παρενοχλήσει, ένα παιδάκι τώρα 5 χρονών και επειδή η γυναίκα μου ήταν υποψιασμένη ήξερε τι είχε κάνει στην κόρη μας και στα άλλα παιδιά, μόλις γυρίσαν από το σχολείο στο σπίτι λέει: «πού ήσουν με τον θείο; Τι σου έκανε ο θείος;», λέει: «αυτό μαμά μου έκανε». Αυτός ήταν στο γυμνάσιο ο καθηγητής φυσικής αγωγής και τα παιδιά μου ήταν στο απέναντι δημοτικό σχολείο», κατέληξε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!