Κώστας Τσουρός: Εμμονικός θαυμαστής της Φαίης Σκορδά με έψαχνε κρατώντας μαχαίρι, επειδή έλεγαν ότι εγώ είμαι η νέα σχέση της


Για το πώς κινδύνεψε ο ίδιος στο παρελθόν από εμμονικό θαυμαστή, μίλησε ο Κώστας Τσουρός στην σημερινή (12/10) εκπομπή του. Όπως εξήγησε, εμμονικός θαυμαστής της Φαίης Σκορδά στο παρελθόν προσπάθησε να του κάνει κακό, εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων που ήθελαν τους δύο παρουσιαστές να είναι σε σχέση.

«Να σας πω εγώ τι έχω αντιμετωπίσει, που ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο και πραγματικά μπορεί να υπήρχε και άσχημη κατάληξη. Πριν από πάρα πολλά χρόνια, όταν εγώ ήμουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, ήταν η πρώτη χρονιά που είχα πάει στην ψυχαγωγία. Τότε, υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, ότι εγώ είχα σχέση με την Φαίη Σκορδά. Μπούρδες, αυτά που γράφουν», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Συνεχίζοντας, περιέγραψε: «Ήταν λοιπόν ένας εμμονικός θαυμαστής της Φαίης, ο οποίος θεωρούσε ότι είναι η σχέση της και είχε έρθει έξω από το πλατό, κρατώντας μαχαίρι. Με έψαχνε να με βρει για να με καταστρέψει, επειδή έλεγαν ότι εγώ είμαι η νέα σχέση της Φαίης Σκορδά!

Μιλάμε ότι ήταν τόσο τρομακτικό, όπου τότε είχαν μπει όλοι οι security. Φαντάζομαι ότι η Φαίη θα το θυμάται και μπορεί να το επιβεβαιώσει. Προσπάθησαν να με φυγαδεύσουν, γιατί είχε έρθει ο άνθρωπος αυτός να πει ότι: «Η Φαίη είναι δική μου και θα σε καταστρέψω!». Φανταστείτε τι τρέλα υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!