Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο»


Λίγο πριν συμπληρωθούν τρεις εβδομάδες από την πτώση της Μαρινέλλας στην σκηνή του Ηρωδείου με την επακόλουθη νοσηλεία της σε ιδιωτικό νοσοκομείο, η Ματίνα Παγώνη εξήγησε τη Δευτέρα (14/10) τι συμβαίνει με την ασθενή και ποιες θα είναι οι κινήσεις των θεραπόντων ιατρών της μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Στους ασθενείς αυτούς δεν βοηθάει η μεγαλύτερη ηλικία»

«Είναι απόφαση των γιατρών της να παραμείνει στη ΜΕΘ, πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα, η επόμενη κίνηση είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει εκεί για να σταθεροποιηθεί καλύτερα.

Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από την ομάδα που τον κουράρει. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κρίνουμε. Η Μαρινέλλα είναι δυνατή, έχει δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Πιστεύω ότι θα μεταφερθεί στο δωμάτιο και από εκεί σιγά – σιγά σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης, γιατί αυτή είναι η σειρά των ασθενών με τη νόσο αυτή.

Ήταν μια πολύ σοβαρή κατάσταση και μέχρι να σταθεροποιηθεί, λέμε ότι είναι σταθερή χωρίς να διαφεύγει τον κίνδυνο – κανένας ασθενής σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στους ασθενείς αυτούς δεν βοηθάει η μεγαλύτερη ηλικία. Όσο νεότεροι, τόσο καλύτερα. Όσο μεγαλύτεροι είναι, τόσο ο οργανισμός αντιδράει λιγότερο. Στην προκειμένη περίπτωση, τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί. Πιστεύω, ότι μέσα στην εβδομάδα η Μαρινέλλα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο», είπε η Ματίνα Παγώνη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!