Ωρωπός: Στη φυλακή ο 27χρονος που εμβόλισε με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι


Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή καθώς εμβόλισε με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7/10) έξω από κατάστημα στην περιοχή του Πολυδενδρίου, στον Ωρωπό.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων και απολογήθηκε επί δύο ώρες στον ανακριτή. Δεν έπεισε για τους ισχυρισμούς του και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όπως επισημαίνει το Mega, ο 27χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς είχε συλληφθεί δύο φορές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, έχει προκαλέσει τροχαίο, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί και κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία.

Τι συνέβη στον Ωρωπό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος με την παρέα του βρέθηκε σε κατάστημα στον Ωρωπό, όπου βρίσκονταν και τα δύο άτομα που αργότερα κυνήγησε με το αυτοκίνητό του.

Ο δράστης ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με μια 28χρονη, μέλος της δεύτερης παρέας, την οποία γνώριζε. Μετά το τέλος του καβγά, και αφού η 28χρονη με τον 20χρονο φίλο της αποχώρησαν από το μαγαζί, ο 27χρονος τους κυνήγησε με το όχημά του, χτυπώντας τον νεαρό άνδρα στα πόδια.

Ο 20χρονος, ο οποίος φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, νοσηλεύεται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει από τη μανία του οδηγού, ο οποίος για να τους χτυπήσει πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας παρασύροντας μάλιστα και κολωνάκια, καθώς σκαρφάλωσε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Εκείνη ήταν που ειδοποίησε τις Αρχές. Ο δράστης συνελήφθη στον Μαραθώνα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!