Αθήνα: Είχε τεθεί και στο παρελθόν σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που βρίζει χυδαία επιβάτες – ΒΙΝΤΕΟ


Ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο αποτυπώνεται ένας οδηγός λεωφορείου που βρίσκεται εν κινήσει, να διαπληκτίζεται έντονα με τους επιβάτες, το απόγευμα της Δευτέρας (07/10) στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, με αντίστοιχα περιστατικά, με αποτέλεσμα η διοίκηση να κινήσει σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός λεωφορείου είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν προβλήματα με επιβάτες, με αποτέλεσμα προ μηνών η διοίκηση να τον «κατεβάσει» από το τιμόνι και να κινήσει σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία, ενώ τον παρέπεμψε στους γιατρούς της υπηρεσίας καθώς και σε ψυχίατρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ψυχιατρική γνωμάτευση ανέφερε πως είναι άξιος και ικανός προς οδήγηση, με αποτέλεσμα η διοίκηση να αναγκαστεί να τον ξαναβάλει πίσω από το τιμόνι και να επιστρέψει στα δρομολόγια, μέχρι που ακολούθησε το τελευταίο περιστατικό, όπου κινήθηκε και πάλι η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του και τέθηκε ξανά σε διαθεσιμότητα.

Σημειώνεται πως πηγές της ΟΣΥ, επισημαίνουν πως ο σεβασμός προς το επιβατικό κοινό, είναι αδιαπραγμάτευτη αξία της εταιρείας.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε σε δρομολόγιο από την περιοχή του Παπάγου για την Εθνική Άμυνα. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega, ο λόγος για την έκρηξη του οδηγού ήταν μια παρεξήγηση λίγο νωρίτερα με άλλο επιβάτη του λεωφορείου. «Να μάθετε να μην απειλείτε, να μάθετε να σέβεστε» ακούγεται να λέει ο οδηγός.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο οδηγός αναφέρει: «Να μου κ… τον π… και οι δύο ησυχία είπα». Στην συνέχεια μία από τις επιβάτισσες του απαντά και του λέει «Πώς μιλάτε έτσι κύριε;» και ο οδηγός απαντά «Στον διάολο. Τι κάνεις μωρή εσύ εκεί με τον νεαρό; Τι κάνεις;». Εκείνη του απαντά εκ νέου λέγοντας του «Ντροπή» και εκείνος με την σειρά του λέει «Τι θα μου κάνεις μωρή; Τι θα μου κάνεις μωρή βλαμμένη; Τι θα μου κάνεις; Τι θα μου κάνεις μωρή ηλ@@;».

Ο διάλογος ανάμεσα στον οδηγό και σε επιβάτιδα

  • Oδηγός: Τέτοια κοινωνία είμαστε.
  • Επιβάτιδα: Αυτό είστε εσείς, εσείς είστε αυτό.
  • Oδηγός: Τον κακό σου τον καιρό.
  • Επιβάτιδα: Αυτό είστε.
  • Oδηγός: Με το τσογλάνι.
  • Επιβάτιδα: Μεταφέρετε κόσμο και μιλάτε έτσι;
  • Oδηγός: Άντε γ… μωρή.
  • Επιβάτιδα: Είμαι νοσηλεύτρια.
  • Oδηγός:  Να πας να γ… και κάνε ό,τι γουστάρεις.
  • Επιβάτιδα: Αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο.

Ξεκίνησε πειθαρχικός έλεγχος

Ο συγκεκριμένος οδηγός έχει κληθεί σε απολογία και αναμένεται να τεθεί ενώπιον των ευθυνών του. Ο Φώτης Νικολακόπουλος, γ.γ. Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, ανέφερε στο Mega, ότι η υβριστική συμπεριφορά του οδηγού στο βίντεο ντοκουμέντο τον κάνει να ντρέπεται κι ως άνθρωπο αλλά κι ως εργαζόμενο. «Έχει κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία για αυτό το περιστατικό, πράγμα που σημαίνει ότι έχει γίνει ταυτοποίηση του οδηγού».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!