MEGA: Νέες αλλαγές στην πράιμ τάιμ – Ο προβληματισμός για το “Ταμπού” και οι νέες σειρές που έρχονται


Σε ριζικές αλλαγές στον προγραμματισμό του προχωρά για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα το MEGA – η πρώτη είχε να κάνει με τη “Γη της ελιάς” και τις ώρες προβολής της – σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τον άκρατο ανταγωνισμό στην πράιμ τάιμ. Τα απογοητευτικά ποσοστά που σημειώνει η δεύτερη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου οδηγεί το κανάλι της Συγγρού σε αλλαγή προγραμματισμού και ίσως σε δυσάρεστες αποφάσεις αν συνεχίσει ο κατήφορος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μονοψήφια που σημειώνει το ‘Ταμπού” οδήγησαν τα στελέχη του MEGA στην απόφαση να περιοριστεί η προβολή της σειράς σε μια φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη στις 23.20 αμέσως μετά τη “Γη της ελιάς” από εκεί που έπαιζε τρεις, από Κυριακή έως και Τρίτη, ενώ συζητείται έντονα η ολοκλήρωση της σειράς στο μίνιμουμ των προσυμφωνθέντων επεισοδίων.

Οσο για τιην πράιμ τάιμ της κυριακής, προς το παρόν θα παίζει διπλό επεισόδιο της “Γης της ελιάς” αλλά αυτό θα είναι μια προσωρινή λύση. Κι αυτό γιατί στις 3 Νοεμβρίου επιστρέφει ο γ’ κύκλος του “Famagusta”, ενώ αμέσως μετά θα μπει στο πρόγραμμα η πολυσυζητημένη σειρά της Cosmote TV “17 κλωστές” με τον Πάνο Βλάχο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!