Ιωάννινα: Μετέφεραν με ταξί 82 κιλά ακατέργαστης κάνναβης – Δραπέτης φυλακών ο ένας εκ των συλληφθέντων


«Λαβράκι» έβγαλε ο αστυνομικός έλεγχος σε ένα ταξί που κινείτο το πρωί στην Εγνατία Οδό, στα Ιωάννινα. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν περίπου 82 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στους δύο επιβαίνοντες, έναν Αλβανό δραπέτη των φυλακών Σταυρακίου από το 2018 και έναν Έλληνα από την Αρτέμιδα Αττικής.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με το Β’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, εντόπισαν και μπλόκαραν επί της Εγνατίας Οδού το ταξί, στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, με τη συνδρομή και αστυνομικών σκύλων, βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο 72 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 81 κιλών και 704 γραμμαρίων.

Εκτός των ναρκωτικών και του οχήματος, κατασχέθηκε, επίσης, το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.370 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των κατηγορουμένων και εντός του οχήματος.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί από σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, όπου εξέτιε ποινή για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!