MEGA: Το ράβε ξήλωνε στο πρόγραμμα για το “Ταμπού” – Τι συμβαίνει με τη σειρά;


Δεν έχει προηγούμενο η αψυχολόγητη κίνηση του MEGA να επαναφέρει στο πρόγραμμα στην πρότερα συχνότητά της την σειρά “Ταμπού” που μόλις χθες περιόρισε σε μια φορά.

Δεν πέρασε ένα 24ωρο από την επίσημη αλλαγή προγραμματος του Μεγάλου καναλιού που περιόριζε από τρεις φορές την εβδομάδα (Κυριακή έως Τρίτη) την δεύτερη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου σε μόλις μια και πριν από λίγο το ΜΕGA έστειλε καινούρια που επαναφέρει τη σειρά στο πρόγραμμα και μάλιστα όχι απλά στην ίδια συχνότητα αλλά σε μεγαλύτερη. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη εβδομάδα λόγω ποδοσφαίρου η σειρά θα μεταδοθεί τις μέρες Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις 23.20. Από την μεθεπόμενη (28-31/10), όμως, το ‘Ταμπού” όχι μόνο δεν μένει στις ίδιες μέρες προβολής, αλλά παίρνει και μια παραπάνω και θα προβάλλεται και τις Τετάρτες όταν δεν θα υπάρχει ποδοσφαρικός αγώνας.

Οσο για τον λόγο της αλλαγής, κάποιοι αναφέρουν ότι το κανάλι αποφάσισε να το ξανασκεφτεί λόγω των χθεσινών ανεβασμένων ποσοστών τηλεθέασης. Φυσικά, όταν το κανάλι κάνει λόγο για ανεβασμένα ποσοστά, αναφέρεται στο 8,5% στο νεανικό και 10% στο σύνολο που σημείωσε η σειρά και άρα ανεβασμένα σε σχέση με τα 5αρια των προηγούμενων. Κάποιοι άλλοι πάντως φαίνεται πως επιμένουν ότι όλο αυτό ενισχύει το σενάριο που θέλει το σίριαλ να ολοκληρώνεται στο μίνιμουμ των προσυμφωνηθέντων επεισοδίων, πράγμα που σημαίνει ότι βάζουν σε εφαρμογή το plan B να απαλλαγούν δηλαδή από τη σειρά μια ώρα αρχύτερα, πιο συγκεκριμένα πριν τα Χριστούγεννα και να απλώσει περαιτέρω η “Γη της Ελιάς” καθώς η μεγα- συμφωνία με τον Ανδρέα Γεωργίου είναι να αναλάβει την πράιμ τάιμ με διπλό σλοτ.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!