Γιώργος Θεοφάνους: Το Ηρώδειο έχει να κάνει ακόμα και με τον τρόπο που ντύνεται ή… ξεντύνεται ένας καλλιτέχνης


Για το κεφάλαιο Ηρώδειο και τη συζήτηση που έχει ανοίξει τελευταία σχετικά με το αν υπάρχουν κριτήρια στην επιλογή καλλιτεχνών, που τραγουδούν στο αρχαίο θέατρο, μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Αποκαλυπτικός ήταν ο μουσικοσυνθέτης στις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δεν γίνεται», αναφέροντας το παρασκήνιο για συναυλία που διοργάνωσε στο Ηρώδειο.

Οι αποκαλύψεις για τη συναυλία στο Ηρώδειο

«Ρωτάς λάθος άνθρωπο, δεν ξέρω ποιοι πρέπει να τραγουδούν στο Ηρώδειο. Εγώ είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους, η πρώτη φορά που έπαιξα στο Ηρώδειο, είναι πολλά χρόνια πίσω. Καταλαβαίνω ότι ο κάθε χώρος οφείλει να προστατεύεται, καθώς και το ρεπερτόριο που παίζουμε μέσα σε αυτόν.

Και εγώ είχα σκεφτεί κάποιους καλεσμένους στο Ηρώδειο, δεν ήρθαν όλοι και δεν μπορούσα να πω σε όλους. Να το κάνω χειρότερο – δεν με άφησαν να πω σε όλους. Να το κάνω ακόμα χειρότερο – μου διέγραψαν κάποια ονόματα. Δεν έχει να κάνει με το έντεχνο, το λαϊκό και το pop. Είχε να κάνει με πολλά πράγματα, ακόμα και με τον τρόπο που ντύνεται ένας καλλιτέχνης ή ξεντύνεται – ακόμα χειρότερο και αυτό», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!