Φωτεινή Πετρογιάννη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το προσωρινό τέλος από το Πρωινό ΑΝΤ1


Στις πρώτες της δηλώσεις προχώρησε νωρίτερα η Φωτεινή Πετρογιάννη μετά την προσωρινή αποχώρηση της από την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 λόγω της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με το ρεπορτάς της Κωνσταντίνας Τσουκαλά στο Youfly.gr

Η δημοσιογράφος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και σε μερικές εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον γνωστό σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή.

Σε σύνδεση μέσω skype στην πρωινή εκπομπή την Τρίτη, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε: «Σας έβλεπα όταν ετοιμαζόμουν για τη σύνδεση. Δεν έχω καταφέρει να φτιάξω τη λίστα γάμου μου ακόμα. Ο γιατρός μου έχει δώσει ημερομηνία τοκετού αρχές Δεκεμβρίου που σημαίνει ότι σε 40 ημέρες θα έρθει ένα πλασματάκι στα χέρια μου.

Έχω ήδη πολύ άγχος και ειδικά τις τελευταίες ημέρες που έχω αρχίσει και καταλαβαίνω περισσότερο την εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 10 με 12 κιλά. Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες, λίγο βαραίνω, λίγο δε μπορώ να μιλήσω, είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο μπέμπης είναι υπερκινητικός και μεγαλούτσικος. Έχω μία αγωνία και μια γλυκιά προσμονή».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!