Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του – Τι λένε οι γιατροί


Σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο υπεβλήθη ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο, συνεχίζοντας τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου δίνει μία κρίσιμη μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, ο γνωστός επιχειρηματίας επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή, γεγονός που δημιουργεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξή της.

Οι ιατροί επικεντρώνονται τώρα στον σχεδιασμό των επόμενων χειρουργικών επεμβάσεων που κρίνεται απαραίτητο να πραγματοποιηθούν, με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Προς το παρόν, η αιμοδυναμική του κατάσταση κρίνεται σταθερή και η αναπνευστική του λειτουργία είναι ικανοποιητική. Ωστόσο, οι γιατροί διατηρούν επιφυλακτική στάση, αναμένοντας να διασφαλιστεί ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς αναμένονται και άλλες κρίσιμες ιατρικές παρεμβάσεις.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!