Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου το έκαναν εύκολο, χωρίς να ήταν εύκολο σε αυτούς» – Η στιγμή που μίλησε στους γονείς του για την σεξουαλικότητά του


Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη για την σεξουαλικότητά του, την στιγμή που έκανε coming out στην οικογένειά του, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει στην προσωπική του ζωή, προχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη διαδικτυακή εκπομπή των «Rainbow Mermaids» στο YouTube. Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε την Τετάρτη (23/10) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

«Ο πρώτος έρωτας με αγόρι ήρθε στα 22- 23 μου χρόνια, αλλά δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει. Εκεί νομίζω ότι ήταν σαν να αποδέχτηκα τη σεξουαλικότητά μου. Στους γονείς μου μίλησα, ήταν μία δύσκολη διαδικασία, αλλά δεν θα ξεχάσω την ημέρα που βγήκα έξω στην πόλη και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα το ξημέρωμα, σαν να ήταν τα χρώματα διαφορετικά. Αγαπώ πολύ τους γονείς μου, γιατί μου το έκαναν εύκολο, χωρίς να ήταν εύκολο σε αυτούς – το έκαναν εύκολο σε εμένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Έχει και άλλους gay στον χώρο μας; Εγώ νόμιζα ότι μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε. Όταν το σκέφτομαι στεναχωριέμαι λίγο. Πίστευα, ότι θα βγω να μιλήσω και θα ακολουθούσαν και άλλοι. Αυτό δεν έγινε. Φοβούνται, πως εάν το κάνουν θα έχουν θέμα στη δουλειά τους και νομίζω ότι έχουν δίκιο.

Είμαι σε μια φάση που θέλω να αγαπήσω τον εαυτό μου και θέλω να αγαπηθώ. Θέλω να ζήσω όμορφα, να κάνω πράγματα, με τα οποία περνάω καλά και να μην κουράζομαι άλλο πια για την αποδοχή», κατέληξε ο ηθοποιός.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!