Νάντια Φοντάνα: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Φώτη Μεταξόπουλου – «Μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς νεκρός»


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η θρυλική χορεύτρια, πρώην σύζυγος του χορογράφου και σκηνοθέτη Φώτη Μεταξόπουλου, Νάντια Φοντάνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η 80χρονη Νάντια Φοντάνα βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού της από τον πρώην παρτενέρ της με τον οποίο διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε κάταγμα σπονδύλων.

«Η ζωή αυτή είναι, παιδί μου. Μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς από ζωντανός, νεκρός. Ευτυχώς, στη ζωή μου υπήρξα γεμάτη από εμπειρίες. Δεν μου λείπει τίποτα. Ας είναι καλά ο Φώτης, που πάντα υπήρξε ο φύλακας άγγελός μου και έτρεξε να με βοηθήσει» ανέφερε στην εφημερίδα.

Μάλιστα, αναφέρει ότι έγιναν κινήσεις ώστε να μπορέσει να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών μετά τη νοσηλεία της για να έχει την απαραίτητη φροντίδα.

«Η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε να είμαι τώρα μόνη μου. Με ήθελαν πολλοί, ωστόσο ο Φώτης για εμένα ήταν και παραμένει το φωτεινό μου αστέρι. Με τον Φώτη ήμασταν παντρεμένοι δεκαπέντε χρόνια. Δεν αποκτήσαμε παιδιά, γιατί απλώς δεν συνέβη. Δεν κατάλαβα πότε χωρίσαμε, γιατί απλώς δεν αποξενωθήκαμε ποτέ. Παραμένουμε κάτι παραπάνω από αιώνιοι φίλοι», ανέφερε ακόμα η Νάντια Φοντάνα.

«Κάποτε ήμουν βασίλισσα. Τα είχα όλα. Περνώντας τα χρόνια έπεσα σε κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου. Δεν με ένοιαζαν ούτε πλούτη ούτε γάμος. Ήθελα να είμαι ελεύθερη. Και δεν μετανιώνω, γιατί έζησα υπέροχα, έτσι όπως ήθελα. Μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να είμαι με έναν άνθρωπο στο πλευρό μου. Δεν το προσπάθησα, γιατί είχα περάσει υπέροχα στη ζωή μου με τον Φώτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχα έχω ζήσει», πρόσθεσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!