Λάρισα: Αυτή είναι η 70χρονη που κατασπάραξαν σκυλιά – Την Παρασκευή (25/10) η κηδεία της – ΒΙΝΤΕΟ


Από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου στο χωριό Αγία Σοφία Τυρνάβου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία αύριο, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 3:00 μ.μ. για την άτυχη Ουρανία Μαλάκου, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Πρόκειται για την 70χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο το απόγευμα της Τετάρτης (23/10), αφού δέχθηκε επίθεση από σκυλιά, όταν βγήκε στην αυλή του σπιτιού της προκειμένου να τα ταΐσει.

«Τα σκυλιά την έκαναν χίλια κομμάτια»

«Τα σκυλιά την έκαναν χίλια κομμάτια. Ειλικρινά, ήταν φρικτό» αναφέρει χαρακτηριστικά στο enikos.gr κάτοικος της περιοχής, ο 12χρονος γιος του οποίου είδε μπροστά στα μάτια του, τα τετράποδα ζώα να δαγκώνουν μέχρι θανάτου την ατυχή ηλικιωμένη γυναίκα, φοβούμενος να αντιδράσει.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10), περίπου στις 18:00, με την γυναίκα να παλεύει με τα 10 σκυλιά Μαλινουά για τουλάχιστον μισή ώρα.

«Τα παιδιά περνούσαν τυχαία με τα ποδήλατα, και άκουσαν την γιαγιά να φωνάζει βοήθεια. Τότε, την είδαν πεσμένη κάτω με τα σκυλιά από πάνω της να την κατασπαράζουν. Στην προσπάθειά τους να την αφήσουν, πέταξαν κάποιες πέτρες γιατί ειλικρινά την τρώγανε σαν λυσσασμένα… Δεν την αφήνανε όμως με τίποτα».

Δείτε σχετικό βίντεο

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!