Δέσποινα Μοιραράκη: «Θα έκανα το πρώτο βήμα σε ένα φλερτ»


Για το φλερτ και το εάν είναι έτοιμη να προχωρήσει με έναν νέο σύντροφο στην προσωπική της ζωή, μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη, την Παρασκευή (25/10) στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno».

Τα φλερτ και η συντροφικότητα στη ζωή της

«Κάποια στιγμή υπήρξε κάποιο φλερτ, που το σκέφτηκα πιο σοβαρά, δεν ξέρω τι ένιωσε η άλλη πλευρά. Θα έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Με ενισχύουν πολύ και τα παιδιά μου σε αυτό το κομμάτι. Εάν τους έλεγα αύριο, ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου, θα χαίρονταν πολύ. Το επιζητούν.

Είμαι άνθρωπος της συντροφικότητας. Ο άνθρωπος που μου άρεσε πρόσφατα το κατάλαβε. Δεν είμαι από τις γυναίκες, που δεν αφήνω να καταλάβει ο άλλος, ότι μου αρέσει. Είμαι πολύ δοτική. Για να συμβούν αυτά, πρέπει να είναι θέλημα Θεού.

Επίσης, ο άλλος μπορεί να πει ”τι να κάνω εγώ με τη Μοιραράκη;”. Μπορεί να αρέσεις σε κάποιον, αλλά να μην αντέχει τη δημοσιότητα. Έχω να δώσω πολλά ως άνθρωπος και ως γυναίκα και εύχομαι να βρεθεί κάτι. Είναι και θέμα timing, μπορεί να συμβεί, μπορεί και όχι», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!