Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ο χαβαλές και οι ύβρεις δεν είναι σάτιρα


Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα (27/10) ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την σάτιρα.

Συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ανέφερε: «Είναι τζάμπα κουβέντα αυτό που γίνεται. Συζητάμε για κάτι που δεν προσεγγίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, είναι υπόλογος πρώτα στον εαυτό και στην συνείδησή του και μετά στο κοινό που τον παρακολουθεί.

Αν το κοινό τον αγαπάει και τον παρακολουθεί, είναι δικαίωμά του. Τώρα, το τι θα μείνει στην ιστορία από όλο αυτό το πράγμα… Θέλω να πω ότι όλες αυτές οι διαμάχες είναι και λίγο για την τηλεόραση και τα social media».

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης είπε: «Καλά κάνουν και αντιδρούν. Όπως εγώ έχω δικαίωμα να πω ό,τι θέλω σε μία παράσταση, εάν κάποιος θίγεται έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί με ό,τι τρόπο του δίνεται!

Δεν χρειάζεται να στεναχωρείς ανθρώπους χωρίς λόγο, που δεν επηρεάζουν την ζωή μας στην καθημερινότητά μας, δηλαδή που δεν είναι στον δημόσιο βίο, τους αδύναμους. Ο χαβαλές και οι ύβρεις δεν είναι σάτιρα. Η σάτιρα έχει μια ποιητική διάσταση».

«Αυτολογοκρίνομαι πολύ πριν το political correct. Δεν γίνεται να μην υπάρχει αυτολογοκρισία. Υπάρχει και το προσωπικό γούστο, η αισθητική!», εξήγησε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!