Νίκος Γκάνος: Έχασα τα δύο αδέλφια μου στα 14 μου, δεν μπορούσα να το χωνέψω


Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε ο Νίκος Γκάνος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για τον θάνατο των δύο αδελφών του, που βίωσε σε μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκάνος ανέφερε: «Όταν έχασα τα δύο μου αδέλφια, σε νεαρή ηλικία, ήταν πολύ δύσκολο! Δεν μπορείς να το χωνέψεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις, δεν έχεις την ωριμότητα να καταλάβεις τι γίνεται.

Είναι ένα σοκ αυτό για ένα παιδί, γιατί κι εγώ ήμουν τότε 14 ετών. Κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία και βοηθάει πάρα πολύ και νομίζω ότι αν κάναμε όλοι μας έστω και λίγο ψυχοθεραπεία στη ζωή μας, θα ήμασταν καλύτεροι άνθρωποι!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής είπε: «Φυσικά και έχω απιστήσει. Το μετάνιωσα, αλλά για να φτάσεις στο σημείο να απιστήσεις, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Το σεξ νομίζω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά έπειτα από κάποιο καιρό δεν νομίζω ότι παίζει τον ίδιο ρόλο.

Μετά είναι το πώς μπορείς να συνυπάρξεις με τον άλλον και να κάνεις παρέα. Πρέπει να μπορείς να είσαι φίλος με τη σχέση σου, να κάνεις παρέα, να περνάς καλά και να μην βαριέσαι».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!