Φωτεινή Δάρρα: Έχουν ειπωθεί πολύ άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή


Συνέντευξη στην εκπομπή των Weekenders έδωσε η Φωτεινή Δάρρα. Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια, στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της, αλλά και για τα σχόλια που έχουν ακουστεί για την προσωπική της ζωή.

Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, η Φωτεινή Δάρρα απάντησε: «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μαμά μου, δεν έχω περάσει κάτι χειρότερο από αυτό. Το χειρότερο ήταν ότι την έχασα την μία μέρα και την άλλη ήταν τα γενέθλια του παιδιού μου.

Νομίζω ότι αυτό ήταν το πιο τρομακτικό που έζησα. Γιατί το επόμενο πρωί έχοντας χάσει την μητέρα μου, έπρεπε να κάνω γενέθλια στο παιδί μου. Να σβήσει μέσα στο σπίτι τα κεράκια, για να φύγουμε και να πάμε στη Ζάκυνθο για να γίνει η τελετή της κηδείας».

Ακόμα, η ερμηνεύτρια ανέφερε: «Έχω δεχθεί πολύ άσχημες κατηγορίες και σχόλια, από ανθρώπους που με πλήγωσαν πολύ! Έχουν ειπωθεί πολύ άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή.

Εγώ είχα τρεις σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα και δεν ανοίγει μύτη».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!