Τάσος Χαλκιάς: «Εγώ δεν βγήκα ποτέ να φωτογραφηθώ με το δασύτριχο στήθος μου, αυτά βγήκαν μέσα από τη δουλειά»


Ο Τάσος Χαλκιάς, που πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση «Βόμβα Μολότοφ» για τέταρτη συνεχή χρονιά, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον γάμο αλλά και τις κριτικές που έχει δεχθεί στη δουλειά του.

«Θυμάμαι κάτι πολύ τραχύ, ένας άνθρωπος στη πρώτη σειρά έπαιζε με το κομπολόι του και στο τέλος σταμάτησα την παράσταση. Στις αρχές μου υπήρχαν κριτικές που δεν με ικανοποιούσαν. Δεν θα έπαιρνα ποτέ τηλέφωνο να παραπονεθώ για κακή κριτική, είναι η δουλειά τους να κρίνουν και μένα να κρίνομαι» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν βγήκα ποτέ να φωτογραφηθώ με το δασύτριχο στήθος μου, αυτές ήταν κάποιες φωτογραφίες που βγήκαν μέσα από τη δουλειά» δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

«O έρωτας με τη γυναίκα μου συνέβη μέσα στη σχολή, ήμασταν δύο μαθητούδια της δραματικής σχολής. Ο γάμος μου δεν πέρασε κρίση ποτέ, είχαμε μόνο κάποιες έντονες στιγμές διαφωνίας. Δεν κατάλαβα ποτέ τι είναι ο περίφημος αυτός ανταγωνισμός, όταν δύο άνθρωποι κάνουν την ίδια δουλειά» εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!