Βύρων Κολάσης: «Δεν είμαι θρησκόληπτος, αλλά πιστεύω στον Χριστό»


Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο παραχώρησε ο Βύρων Κολάσης, με αφορμή τη θεατρική του συνεργασία με τη Μαίρη Βιδάλη αυτή τη σεζόν. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον τρόπο που αντιμετώπισε στο παρελθόν ερωτικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σε ερώτηση αν έχει δεχθεί ποτέ ανήθικες προτάσεις από σκηνοθέτες, ο Βύρων Κολάσης απάντησε χωρίς περιστροφές: «Πολλές φορές. Και μάλιστα έχω χάσει δουλειές. Εάν ενέδιδα σε έναν ή δυο σκηνοθέτες στη ζωή μου, αυτή τη στιγμή θα ήμουν στο Χόλιγουντ. Για τέτοια μεγέθη σου μιλάω. Όμως, προτίμησα να ακολουθήσω το δρόμο που ήθελα εγώ. Δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή».

Συνεχίζοντας, τόνισε πως τα «όχι» του είχαν επιπτώσεις, αλλά τελικά δεν τον εμπόδισαν να προχωρήσει στην καριέρα του.

«Θυμάμαι τα “όχι” μου γιατί με πίκραναν, με στενοχώρησαν, λίγο με καθυστέρησαν επαγγελματικά. Κάποιοι νόμιζαν ότι θα με εξαφάνιζαν, αλλά την πάτησαν. Έκανα αυτά που ήθελα και το βράδυ, που πέφτω στο κρεβάτι μου, κοιμάμαι ήρεμος μέσα σε ένα λεπτό. Δεν στριφογυρνάω ούτε σκέφτομαι, “Θεέ μου, τι έκανα;”».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την πίστη του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι θρησκόληπτος, αλλά βαθιά πιστός. «Φυσικά και πιστεύω. Δεν είμαι θρησκόληπτος. Πιστεύω στον Ιησού Χριστό. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι ενέργεια και πως ό,τι είπε ο Χριστός, το έκανε. Το βλέπω στη ζωή μου καθημερινά».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!