Star’s style #1

Νέα στήλη!


Νέα στήλη!

Νέα στήλη!

Νέα στήλη!

Αυτή την εβδομάδα αλλά και κάθε εβδομάδα θα μας απασχολεί το ντύσιμο τριών τουλάχιστον επώνυμων κυριών της εγχώριας αλλά και της ξένης showbiz! Γι΄ αυτή την Παρασκευή λοιπόν επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το στυλ τριών Ελληνίδων που το κοινό τους είναι η παρουσίαση στην ελληνική αλλά και κυπριακή τηλεόραση! Ας αρχίσουμε λοιπόν…

  1. Έλενα Παπαβασιλείου

Η Έλενα Παπαβασιλείου, την οποία απολαμβάνουμε ως «χορεύτρια» στο Dancing with the stars κάθε Κυριακή, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Να Ζει Κανείς Ή Να Μην Ζει» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», το βράδυ της Δευτέρας. Η sexy (όπως την αποκαλεί ο αντρικός πληθυσμός) παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα στενό μαύρο φόρεμα (BSB), με λεπτομέρεια από γκρι δαντέλα. Να θυμάστε ότι το μαύρο φόρεμα συνίσταται σε τέτοιες περιπτώσεις! Η ίδια το συνδύασε με μαύρες γόβες και τσαντάκι στο ίδιο χρώμα με μια χρυσή λεπτομέρεια.  Τα αξεσουάρ είναι κυρίως χρυσά με ένα ασημί δαχτυλίδι στο δεξί της χέρι. Θα μπορούσε να προσθέσει μια μαύρη εσάρπα για να κάνει το ντύσιμο πιο βραδινό και πιο επίσημο!

alt

2.      Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία ασχολείται με «λίγο απ’ όλα» (ηθοποιός, μοντέλο, παρουσιάστρια), εμφανίστηκε με ένα τελείως διαφορετικό look στο 4o live του Dancing With The Stars 3. Ας αρχίσουμε την ανάλυση του styl λοιπόν! Η Ζέτα φόρεσε ένα μίνι φόρεμα από μαύρο ύφασμα με metal εφέ και διαφάνεια στη μέση του Paco Rabanne και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα peeptoes Giuseppe Zanotti. Επέλεξε να φορέσει μόνο  τα δαχτυλίδια της από χρυσό και καφέ μπριγιάν του οίκου Gavello. Μια διαφορετική εμφάνιση μπορούμε να πούμε από αυτές που την έχουμε συνηθίσει. Το μακιγιάζ αλλά και το χτένισμα ενίσχυσαν τoν high-tech χαρακτήρα του look. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες…

alt

alt

3.   Έβελυν Καζαντζόγλου

Η νεαρή παρουσιάστρια αλλά και μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου παρουσίασε τα 2α Gliss Style Awards που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της τρίτης στο Occhio Lounge Bar στη Λευκωσία. Εκεί παρευρέθηκαν πολλές Ελληνίδες αλλά και Κύπριες κυρίες της showbiz! Ας μην αργοπορούμε όμως, η Έβελυν έλαμψε με την παρουσία της! Επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα λεοπάρ του  Dolce & Gabbana και τα παπούτσια της ήταν Miu-Miu. Επίσης, για να τελειοποιηθεί η εμφάνισή της πρόσθεσε ένα μεγάλο χρυσό κόσμημα στο λαιμό της (πολύ έξυπνο αν δε θες να βάλεις πολλά κοσμήματα).

alt

alt

Αυτό ήταν για σήμερα! Το πρώτο star’s style ολοκληρώθηκε, θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα με νέο υλικό. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!