
Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η 5χρονη κόρη τους ανέλαβε τις δουλειές του σπιτιού σήμερα – Το τρυφερό βίντεο
Ένα πολύ τρυφερό βίντεο με την 5χρονη κόρη της Μελίτα, δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου σήμερα (17/4) σε Instagram story της. Το παιδί της παρουσιάστριας και του Ετεοκλή Παύλου θέλησε να ξεκουράσει την μαμά του από τις δουλειές του σπιτιού και ανέλαβε να τις κάνει εκείνη. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και έναν χρόνο μετά ήρθε στον κόσμο η μικρή τους πριγκίπισσα.
Αρχικά, στο βίντεο βλέπουμε την Μελίτα να έχει βγάλει ένα πλυμένο τάπερ από το πλυντήριο πιάτων και να το καθαρίζει από τα νερά. Στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου μας δείχνει και τον καναπέ του σπιτιού τους, τον οποίο είχε στρώσει πιο πριν η κόρη της.
«Μόλις ξύπνησε λέει: «Μαμά σήμερα θέλω να ξεκουραστείς και θα τα κάνω όλα εγώ!». Έστρωσε καναπέ και τώρα αδειάζει το πλυντήριο πιάτων…», έχει γράψει στο story της η παρουσιάστρια.