Star’s style #2

Στον κόσμο της μόδας!


Στον κόσμο της μόδας!

Στον κόσμο της μόδας!

Στον κόσμο της μόδας!

Άλλη μια εργάσιμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της! Παρασκευή σήμερα 21/12 και ενώ κάποιοι πιστεύουν πως ο κόσμος θα καταστραφεί, άλλοι ανυπομονούν να διαβάσουν το Star’s style #2 (χαχα).Σήμερα αποφασίσαμε να σας δώσουμε κάποια tips γνωστών κυριών της showbiz και πιο συγκεκριμένα μιας ηθοποιού/τραγουδίστριας, ενός μοντέλου και μιας τραγουδίστριας!  Πάμε να αρχίσουμε;!

1. Leighton Meester

H πρωταγωνίστρια της σειράς Gossip girl μας έχει αποδείξει ότι έχει το δικό της στυλ και το υποστηρίζει επάξια. Τώρα που έρχονται οι γιορτές εμείς σου έχουμε τη τέλεια λύση για τη βραδινή σου έξοδο. Η Leighton επέλεξε ένα φόρεμα (οχι μαύρο) αλλά σε απόχρωση του πράσινου! Το σημείο που κάνει τη διαφορά είναι η πλάτη του φορέματος που είναι ακάλυπτη (κάτι που δίνει extra πόντους sexiness!). H γνωστή ηθοποιός συνδύασε μαύρες γόβες με ενδιαφέροντα σχήματα πάνω όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω. Για να ολοκληρώθει το look σου μπορείς να πάρεις μαζί σου έναν φάκελο, μαύρο κατά προτίμηση. Τέλος, αντί για μαύρο δερμάτινο θα μπορούσες για αλλαγή να φορέσεις μαύρο μπλέιζερ.

alt

alt

alt

2. Κάντο όπως η Μiranda Kerr

Το πασίγνωστο μοντέλο έχει κάποια δικά του στυλιστικά tips και εμείς σας τα αποκαλύπτουμε. Η Miranda γνωρίζει ότι το τέλειο σημείο του σώματος της είναι τα πόδια, γι’ αυτό φροντίζει συχνά σε εμφανίσεις της να τα αφήνει ακάλυπτα και να συνδυάζει τα ρούχα της με ψηλά μποτάκια. Επίσης, το μοντέλο έχει κατά καιρούς αγαπημένα jackets τα οποία τα συνδυάζει με πολλά ρούχα. Πρόσφατα εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με γκρι παλτό (χρώμα που συνδυάζεται εύκολα), τζιν παντελόνι, μυτερές γόβες σε παλ χρώμα και τσάντα μαύρη με λουλούδια άσπρα. Επιπρόσθετα, σε μια άλλη εμφάνισή της μας έδειξε πώς μια γυναίκα μπορεί να κάνει πιο ιδιαίτερο το total black look. Μη διστάσεις να φορέσεις κάποιο αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά στο ολόμαυρο σύνολο σου.

alt

alt

alt

alt

3. Gwen Stefani

Γενικά το στυλ της τραγουδίστριας δεν είναι προσιτό, όμως υπάρχουν φορές που μας έχει εκπλήξει με τις επιλογές της. Έτσι και τώρα, το χειμερινό look της Gwen αξίζει να σας το παρουσιάσουμε. Στην πρωινή έξοδο με τα παιδιά της επέλεξε να φορέσει ένα statement παλτό που θυμίζει oversized σακάκι, μια μπλούζα με prints, ένα απλό καφέ παντελόνι και ένα ζευγάρι γκρι μποτάκια. Do it!

alt

Αυτό ήταν για σήμερα, το δεύτερο star’s style έφτασε στο τέλος του. Δίνουμε “ραντεβού” για την επόμενη παρασκευή. Μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλά χριστούγεννα! Φιλιααααά!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!