Το Facebook έφερε κοντά δύο αδέρφια έπειτα από 72 χρόνια!

Ποτέ δεν είναι αργά!


Ποτέ δεν είναι αργά!

Ποτέ δεν είναι αργά!

Ποτέ δεν είναι αργά!

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, η Tanija Delic, 88 ετών, και η Hedija Talic, 82 ετών, είχαν να συναντηθούν από το 1941, όταν η Talic στα 11 της δεν κατάφερε να ακολουθήσει την οικογένειά της όταν εγκατέλειψε το χωριό τους στη βορειοδυτική Βοσνία, κατά την έναρξη του Β’Π.Π.

Η ίδια δήλωσε σε τοπική εφημερίδα: «Μετά τον πόλεμο, οι άνθρωποι μου έλεγαν διάφορα πράγματα. Μερικοί έλεγαν ότι η οικογένειά μου είχε σκοτωθεί, άλλοι ότι μετακόμισαν στις ΗΠΑ. Έχασα κάθε ελπίδα ότι θα τους ξανάβλεπα.»

Λίγο μετά η Talic μετακόμισε με τη νέα της οικογένεια σε ένα χωριό κοντά στη βορειοανατολική πόλη Tuzla, ενώ σε απόσταση 200 χιλιομέτρων ζούσε η αδερφή της, Delic. Οι δύο γυναίκες έμαθαν η μία για την άλλη όταν ο γιος της Talic ενδιαφέρθηκε για το γενεαλογικό δέντρο της μητέρας του, καταφέρνοντας να εντοπίσει μέσω Facebook, την άγνωστη πρώτη του ξαδέρφη και κόρη της Delic.

Οι δύο αδερφές συναντήθηκαν έπειτα από 72 χρόνια και το κλίμα ήταν άκρως συγκινητικό. Ο επόμενος τους στόχος είναι να εντοπίσουν τον αδερφό τους που μένει στις ΗΠΑ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όπως λέει κι ο λαός!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!