”Ρεσιτάλ” από σήμερα και για λίγες μόνο παραστάσεις στο Παλλάς

Μια ιστορική συνάντηση της Μαρινέλλας με τον Κώστα Χατζή.


Μια ιστορική συνάντηση της Μαρινέλλας με τον Κώστα Χατζή.

Μια ιστορική συνάντηση της Μαρινέλλας με τον Κώστα Χατζή.

Μια ιστορική συνάντηση της Μαρινέλλας με τον Κώστα Χατζή.

”Το να ταιριάξουν δυο καλλιτέχνες όπως η  Μαρινέλλα και ο Χατζής δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Ο Χατζής των μπουάτ της  Πλάκας με τις κοινωνικές μπαλάντες και η Μαρινέλλα των μεγάλων κοσμικών κέντρων, γνήσια εκπρόσωπος του ελαφρολαϊκού τραγουδιού, ήταν δυο πράγματα τελείως ασύνδετα. Άλλο το κοινό του Χατζή κι’άλλο της Μαρινέλλας. Όσοι άκουγαν ότι επίκειται συνεργασία αυτών των δύο, προεξοφλούσαν καλλιτεχνική αποτυχία. Τελικά όμως η αγάπη και ο θαυμασμός που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον, είχε θετικά αποτελέσματα. Το ”Ρεσιτάλ” θεωρείται πλέον σαν ένας από τους ωραιότερους δίσκους ελληνικού ρεπερτορίου , που έχουν γίνει ποτέ…”                 

Τα χρόνια πέρασαν και ήρθε η στιγμή να ξανασμίξουν οι πρωταγωνιστές εκείνης της ανεπανάληπτης βραδιάς, και μαζί τους  και οι συνεργάτες της παράστασης. Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ενώνουν τις φωνές τους και την μοναδική ερμηνεία τους για  να μας χαρίσουν στιγμές υψηλών καλλιτεχνικών απαιτήσεων και να αναβιώσουν τη μεγάλη εκείνη βραδιά που άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη της στην ελληνική δισκογραφία.

Δύο από τους πρωτεργάτες του Ρεσιτάλ, ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου και ο Γιάννης Σμυρναίος είναι και πάλι παρόντες. Ο πρώτος στην επιμέλεια του προγράμματος και ο δεύτερος στον ήχο. Η παράσταση έχει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Σταμάτη Φασουλή, ενώ οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών οφείλονται στο Χάρη Ανδρεάδη.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον Χατζή που με την κιθάρα του θα ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια  που έχει γράψει όπως το “Θυμάμαι”, το “Δεν είμ’ εγώ”, το “Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά…”. Στη συνέχεια θα τον συναντήσει επί σκηνής η Μαρινέλλα που με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, θα αποδώσει επιτυχίες όπως “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”, “Σ’ αγαπώ ”, “Κι’ ύστερα”, “Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε”, “ Η αγάπη όλα τα υπομένει…”, κ.ά.

Στο δεύτερο μέρος, αρχικά  η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση θα κλείσει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.

Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί:

Στέφανος Δημητρίου – ντραμς

Μιχάλης Ευδαίμων – μπάσο

Γιάννης Καρακατσάνης – κρουστά

Κυριάκος Κοντάκης  – βιολί

Χριστόφορος Κροκίδης – κιθάρα

Γιώργος Παγιάτης  – πιάνο

Θανάσης  Τσαουσέλης – πλήκτρα

Φίλιππος Τεμπερούλης – πνευστά

Ρία Αναστασίου  – τσέλο

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Παρασκευή 21:00

Σάββατο 21:00

Κυριακή 20:00

Τιμές εισιτηρίων : 60€, 50€, 40€, 35€, 30€, 25€

Φοιτητικό 20€ (αγορά μόνο από το ταμείο)

Προπώληση:

Στα ταμεία του Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5

Τηλέφωνο: 210 3213100

Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100

Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

http://www.youtube.com/watch?v=_IUaXmu3fMY



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!