Fashion Room Service “The North Athens edition”

Απόψε!


Απόψε!

Απόψε!

Απόψε!

 

1 απόγευμα, 1 ξενοδοχείο, 11 δωμάτια, συμμετέχοντες σχεδιαστές και brands & 1 μεγάλο πάρτυ

Η ομάδα του περιοδικού OZON Raw ξεκινάει την σειρά εκδηλώσεων Fashion Room Service για το 2013 κοιτάζοντας “βόρεια”! Μετά την τελευταία διοργάνωση στο Fresh Ηotel τον περασμένο Οκτώβριο, η εκδήλωση που έγινε θεσμός αποκτά μια επιπλέον νέα εκδοχή του, το Fashion Room Service – Τhe North Athens edition. Τo Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 το φιλόξενο Υ Hotel θα αποτελέσει τον”βόρειο φάρο” της εκδήλωσης με τη παρουσίαση αγαπημένων σχεδιαστών και brands που στην πλειοψηφία τους συμμετέχουν στο Fashion Room Service για πρώτη φορά!

Έτσι λοιπόν, το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου οι συμμετέχοντες θα μεταμορφώσουν τα δωμάτια του 4ου και του 5oυ ορόφου του Y Hotel σε ιδιαίτερα showrooms καλώντας φωτογράφους, στυλίστες, fashion editors, bloggers αλλά και το ευρύτερο κοινό να γνωρίσουν τις νέες τους συλλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013 σε ένα μοναδικό event!

Το Fashion Room Service θα ολοκληρωθεί με ένα απογευματινό κοκτέηλ soiree με DJ set στο bar του Υ Hotel, όπου οι εξειδικευμένοι bartenders της Absolut Vodka θα προσφέρουν δροσιστικά Absolut cocktails.

Μαζί μας, τα TROJAN, τα Νο1 προφυλακτικά στην Αμερική, μας καλούν να πάρουμε την απόλαυση στα σοβαρά. 

Rooms open at 14.30.00-22.00 
ABSOLUT UNIQUE Cocktails party 19.00-23.00
info: events@ozonweb.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!