Ακυρώνεται η συναυλία της Αλέξιας στο Fuzz

Δείτε τι είπε η ίδια η Αλέξια Βασιλείου.


Δείτε τι είπε η ίδια η Αλέξια Βασιλείου.

Η αναμενόμενη εμφάνιση της αγαπημένης Αλέξιας Βασιλείου, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Fuzz ακυρώνεται, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η τραγουδίστρια.

Η ίδια μας ενημέρωσε μέσω της προσωπικής σελίδας της στο facebook, πως είναι αναγκασμένη να ακυρώσει την συναυλία της, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε στις φωνητικές της χορδές και τελικά επιδεινώθηκε.

Όπως ανακοίνωσε και η ίδια: “Γεια σας, θέλω να σας ενημερώσω, ότι είμαι αναγκασμένη να ακυρώσω την συναυλία μου στο Fuzz, επ’ αορίστου. Ο λόγος είναι ένα ατύχημα που είχα στις φωνητικές μου χορδές”.

Ακόμη, ανακοίνωσε την κυκλοφορία των 2 Jazz δίσκων της, που ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβρη, στο Λος Άντζελες, με τίτλο “Birds have to fly”, σε μουσική του Peter Massink και σε στίχους δικούς της και πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα διαδικτυακά.

Αναφέρει πως “Ο 2ος δίσκος, περιλαμβάνει 19 κλασσικά Jazz τραγούδια, και με συνοδεύει στο πιάνο ο 90-χρονος πιανίστας της Ella Fitzgerald, της Doris Day, της Anita O’ Day και του Sammy Davis Jr.: ο Paul Smith”.

Κλείνει λέγοντας, πως “Μου έχει λείψει να τραγουδήσω για σας! Θα σας κρατώ ενήμερους σχετικά με την πρόοδο της ίασης μου. Σας στέλνω Αγάπη και σας Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Καλή αντάμωση”.

Ας της ευχηθούμε λοιπόν  περαστικά και σύντομα να αναπληρωθεί η συναυλία αυτή.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!