Η επανένωση των Army of Lovers και η προσπάθεια για τη Eurovision

Η οποία δεν προκρίθηκε.


Η οποία δεν προκρίθηκε.

 

Ένα από τα πιο επιτυχημένα pop συγκροτήματα των 90’s επιστρέφει μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Οι Army Of Lovers έγιναν γνωστοί κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 90 όταν τα smash hits “La plage de Saint-Tropez”, “Crucified”, “Israelism” και “Let the sunshine in” δεν σταματούσαν να ανεβοκατεβαίνουν στα παγκόσμια charts. Το κιτς-gay στοιχειό που προωθούσαν καθόλη την διάρκεια της πορείας τους σαφώς αποσπούσε τα βλέμματα όλων και τα video clips τους αποτελούσαν μονίμως θέμα προς συζήτηση! Τα σεξιστικά υπονοούμενα δεν έλειπαν ποτέ από τα τραγούδια τους που εξυμνούσαν εσαεί το “sexual revolution” φράση την όποια μάλιστα έκαναν αργότερα και τραγούδι! Το τελευταίο τους album ήρθε το 2001 με τίτλο “Le Grand Docu-Soap” και η ελάχιστη επιτυχία που κατάφερε να σημειώσει έγινε η αφορμή να διαλυθεί το group εκείνη τη χρονιά!

Φέτος οι Army Of Lovers επιβεβαίωσαν την επανένωσή τους καθώς συμμετείχαν στον σουηδικό διαγωνισμό του Melodifestivalen όπου διαγωνίστηκαν με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι προκειμένου να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στην Eurovision! To τραγούδι έχει τίτλο “Rockin’ the ride” μα δεν προκρίθηκε τελικά αφού δεν θα εκπροσωπήσουν τη χώρα.

H ανεκδιήγητη εμφάνισή τους προσπεράστηκε σχεδόν από όλους όμως οι La Camilla, Alexander Bard και Jean-Pierre Barda δεν το βάζουν κάτω. Ανακοίνωσαν λοιπόν την επιστροφή τους στην δισκογραφία με ένα ολοκαίνουριο album που θα έχει τίτλο “Big Battle of Egos” που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο. Πάρτε μια πρώτη γεύση από το “Rockin’ the ride” όπως το παρουσίασαν στο Melodifestivalen 2013.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!