Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2013!

Ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Ρέθυμνο!


Ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Ρέθυμνο!

Η πόλη του Ρεθύμνου, φόρεσε τα γιορτινά της και μεταμορφώθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι με απίστευτη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Από το βράδυ του Σαββάτου, όπου ξεκίνησε η βραδινή παρέλαση, το κλίμα της πόλης άλλαξε εντελώς. Καρναβαλιστές όλων των ηλικιών, άφθονο ποτό παντού και μουσική στους δρόμους.

alt

Φυσικά, η καλύτερη στιγμή από όλο το τριήμερο, ήταν η παρέλαση της Κυριακής όπου δεκάδες καρναβαλικές ομάδες παρέλασαν στους δρόμους του Ρέθυμνου, παρασύροντας στον αποκριάτικο χορό μικρούς και μεγάλους.

Υπολογίζεται πως 15.000 άτομα ήρθαν φέτος στο Ρέθυμνο για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας! Κόσμος από όλα τα μέρη της Ελλάδας, ακόμη κι από το εξωτερικό βρέθηκαν στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2013. Οι εντυπώσεις για το αποτέλεσμα ήταν οι καλύτερες!

alt

Μετά το καρναβάλι και το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στην παραλία της πόλης, η ξέφρενη διασκέδαση συνεχίστηκε στα ρακάδικα και στα clubs της πόλης, μέχρι αργά! Μια πρωτόγνωρη εμπειρία που αξίζει να τη ζήσεις. Μια πόλη που μπορείτε να επισκεφτείτε και να καταλάβετε τι σημαίνει «καρναβάλι»! Και του χρόνου!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!