Depeche Mode – Delta Machine: Ακούστε ολόκληρο το νέο album!

Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει με νέο album, ακούστε το ολόκληρο εδώ!


Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει με νέο album, ακούστε το ολόκληρο εδώ!

“Delta Machine” είναι ο τίτλος του 13ου album των Depeche Mode, οι οποίοι δεν σταματούν να χαρίζουν καταπληκτικές δουλειές, έχοντας αφήσει πίσω τους τον ήχο των ’80s που τους έκανε διάσημους.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 22 Μαρτίου, ενώ από χθες είναι διαθέσιμος για streaming στο iTunes αλλά και στο διαδίκτυο, για τους ανυπόμονους μουσικόφιλους!

Ήδη οι πρώτες κριτικές από την ακρόαση του “Delta Machine” είναι διθυραμβικές, κάνοντας λόγο για τον πιο δυνατό δίσκο του συγκροτήματος την τελευταία δεκαετία. Δεν είναι και κάτι το πρωτότυπο εδώ που τα λέμε… Οι Depeche Mode είναι ορόσημο στην synth-pop-rock μουσική σκηνή και έχουν αποτελέσει στοιχείο μίμησης για πολλούς καλλιτέχνες από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα.

Με δυνατές ενορχηστρώσεις, σκληρές κιθάρες και synth loops αλλά και χαρακτηριστικό ύφος, το “Delta Machine” ακούγεται με ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος, δίνοντας το στίγμα του συγκροτήματος: Οι Depeche Mode ξέρουν να επιβιώνουν, να επανεφευρίσκουν τον εαυτό και τον ήχο τους και να αποτελούν σημαντικό και πάντα καίριο κομμάτι στη μουσική βιομηχανία.

Ακούστε ολόκληρο τον δίσκο!

http://www.youtube.com/watch?v=3oZMl4j9RWg



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!