”Dream Chaser”: Η Sarah Brightman επιστρέφει με νέο album

Επιστροφή αξιώσεων για την σημαντική τραγουδίστρια.


Επιστροφή αξιώσεων για την σημαντική τραγουδίστρια.

Η σοπράνο που έδωσε νέα πνοή στην κλασική μουσική με τις διασκευές της αλλά και το καινούριο, ιδιόμορφο στυλ που υιοθέτησε στο “πείραγμα” κλασικών τραγουδιών με νέες ενορχηστρώσεις, επιστρέφει με νέο δίσκο και καινούριο υλικό, σε ένα album με “ονειρική διάθεση”. Εξ ου και ο τίτλος του, “Dream Chaser”.

Η Sarah Brightman δεν σταματά ποτέ να πειραματίζεται με την υψηλών αξιώσεων φωνή της και το ρεπερτόριο που γνωρίζει τόσο καλά να ερμηνεύει και αυτή την φορά συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με σημαντικούς παραγωγούς, για να παρουσιάσει την καινούρια της δουλειά, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 13 τραγούδια.

“Σε αυτό τον δίσκο μου θέλω να μοιραστώ με τους φίλους της μουσικής μου, το δέος μου για το άγνωστο και την κρυμμένη ομορφιά του σύμπαντος” λέει η ίδια η σοπράνο στο σημείωμα του δίσκου της, ενώ το πρώτο της single με τίτλο “Angel” αποσπά ήδη τα καλύτερα σχόλια.

Η Brightman μάλιστα παρουσίασε και το δεύτερο single με τίτλο “One day like this” σε εκπομπή της ιαπωνικής τηλεόρασης, μια χώρα στην οποία το φρέσκο album έχει χτυπήσει πρωτιά στα charts από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

http://www.youtube.com/watch?v=RaSAn5_ZtzE



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!