Το 3ο Madwalk στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Το ξεχωριστό fashion Music Project παρουσίασαν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.


Το ξεχωριστό fashion Music Project παρουσίασαν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Την αρχή έκανε η Courtney με τους Playmen, με το soundtrack του φετινού Madwalk «Breakin me up».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε το «Φίλοι καλώς σας βρήκα» μαζί με τους Koza Mostra και τη διασκευή του κομματιού του Στράτου Διονυσίου «Λέγε Λέγε», πλαισιώνοντας τις δημιουργίες του Sotiri Georgiou. Ακολούθησε η Demy με το τραγούδι «Κι αν προσπαθώ» και τη συμμετοχή του συγκροτήματος 1550 με τη διασκευή του τραγουδιού «When we stand together» των Nickelback, μαζί με τα αέρινα ρούχα του Stelios Koudounaris.

Σειρά είχε η TAMTA που ερμήνευσε το τραγούδι «I love it» των Icona Pop και το «Νιώσε με» (NG madwalk remix) συνοδεύοντας στη σκηνή τις δημιουργίες των NatarGeorgiou. Η νικήτρια νέα σχεδιάστρια Madame Shou Shou , που αναδείχθηκε από το διαγωνισμό του Mad και της Coca-Cola light, έκανε το ντεμπούτο της στην σκηνή με το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES με το τραγούδι «Έλεγες» και τον Κωνσταντίνο Αργυρό ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία «Παιδί γενναίο»(Freaky Fortune Remix).

Η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε το κομμάτι «Diamonds» (Freaky Fortune Remix) της Rihanna μαζί με τους Freaky Fortune και το «Έλα κοντά», αναδεικνύοντας τις δημιουργίες του Dimitri Petrou. Στη συνέχεια, η Πάολα ερμήνευσε το «Κράτα με» καθώς και τη διασκευή του «Ένα τραγούδι πες μου» της Ρίτας Σακελλαρίου, μαζί με τις MEΛΙSSES, πλαισιώνοντας τις δημιουργίες του Apostolos Mitropoulos. Ακολούθησαν οι Deux Hommes με την Ελένη Φουρέϊρα να ξεσηκώνει το κοινό με τις διασκευές των τραγουδιών «Toxic», της Britney Spears και «Deserve you»(Freaky Fortune Remix) της Betty Middler.

Μία από τις εκπλήξεις τις βραδιάς ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με το Μηδενιστή που ερμήνευσαν την επιτυχία τους «Σ’ ένα τοίχο» (Etostone Remix)  πλαισιώνοντας το Red Dress Special Act, όπου 10 ξεχωριστές γυναίκες, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Νίκη Κάρτσωνα, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Λάουρα Νάργιες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φανή Χαλκιά και η Κατερίνα Γαβαλά που κέρδισε τον διαγωνισμό της BSB – The Red Dress Contest, φόρεσαν το συλλεκτικό κόκκινο φόρεμα που σχεδίασε η εταιρεία μόδας BSB με 10 διαφορετικούς τρόπους, το οποίο θα διατεθεί προς πώληση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της BSB σε περιορισμένο αριθμό (limited edition) και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην ΕΕΛΙΑ για την ενίσχυση του προγράμματος «Νιώσε την καρδιά σου» που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola light.

Λίγο πριν το τέλος, εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου με τα τραγούδια «Ένα λέπτο» και το «Μ’αρέσει» (Lunatic remix), με τον dj Lunatic στις δημιουργίες του Konstantinos Melis by Laskos. O Κώστας Μαρτάκης τραγούδησε το «Mocca» και το «Fever» (Mark Angelo remix) σε ντουέτο με την Θωμαή Απέργη. Το κλείσιμο της βραδιάς έγινε από τον Stan και το τραγούδι «One way or another».

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν για να στηρίξουν την ΕΕΛΙΑ, και το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου» που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola light. Το 3ο MadWalk by Coca-Cola light θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από τον ANT1, την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 21:15.

MadWalk by Coca-Cola light – Feel your heart. Watch the fashion. Enjoy the music!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!