Κωνσταντίνος Τζούμας: ”Με έκοψαν λίγο πριν το τέλος γιατί δεν είχα γνωριμίες”

Είναι νέος όμορφος με πολλά όνειρα και εκτός από φυσιοθεραπευτής είναι και τραγουδιστής. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήρθε για να μείνει. Και ενώ κάνει πολλούς ανθρώπους καλά αφού ως φυσιοθεραπευτής απαλύνει τον πόνο τους, μας συστήνεται και ως τραγουδιστής για να γλυκάνει και τα αυτιά μας!


Είναι νέος όμορφος με πολλά όνειρα και εκτός από φυσιοθεραπευτής είναι και τραγουδιστής. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήρθε για να μείνει. Και ενώ κάνει πολλούς ανθρώπους καλά αφού ως φυσιοθεραπευτής απαλύνει τον πόνο τους, μας συστήνεται και ως τραγουδιστής για να γλυκάνει και τα αυτιά μας!

Είναι ένα αγόρι που η φωνή του θα σας φέρει όλους ‘’πιο κοντά’’ στην κορυφή γιατί σύντομα θα γράφει το όνομα του!! 
Πως μπήκε το τραγούδι στην ζωή σου και που σε συναντάμε αυτό τον καιρό;

Τελειώνοντας το σχολείο ήξερα πολύ καλά μέσα μου ότι αυτό που ήθελα ήταν να γίνω τραγουδιστής!!

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το καινούργιο μου τραγούδι σε μορφή Digital Single από την InSideOut-FmRecords με τίτλο «Πιο κοντά»,καθώς και το videoclip σε στίχους του Γιώργου Πηλιανίδη, μουσική δική μου και ενορχήστρωση του Αποστόλη Στίκα.  Είμαι στούντιο και ετοιμάζω και καινούργια τραγούδια. Ένα από αυτά θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο. Παράλληλα ετοιμάζω κάποια live που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και για όλο το καλοκαίρι.

Πιστεύεις ότι μπορεί ένας νέος καλλιτέχνης να πάει μπροστά με την αξία του αυτές τις εποχές; Εσύ θα έκανες τα πάντα για την καριέρα σου;

Οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες. Οι ευκαιρίες που δίνονται σε νέα παιδιά είναι ελάχιστες, έως μηδαμινές. Ωστόσο πιστεύω ότι ένας νέος καλλιτέχνης μπορεί να πάει μπροστά με την αξία του, αρκεί να έχει πίστη, υπομονή, θέληση, θάρρος και θράσος.
Αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, και το πιστεύεις σίγουρα θα προχωρήσεις. Χρειάζονται βέβαια και καλές διασυνδέσεις, που τις αποκτάς με τον καιρό.
Προσωπικά θέλω να πάω μπροστά με την αξία μου. Δύσκολο αυτές τις εποχές αλλά πιστεύω στον εαυτό μου. Σημασία για μένα έχει να κοιμάμαι χωρίς τύψεις τα βράδια!

Πως αισθάνεσαι που το νέο σου τραγούδι έπαιξε στον Σφαίρα, και έκανες ένα δυνατό live στο μαγαζί του Αρναούτογλου;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και τυχερός γιατί  άκουσα το τραγούδι μου με τα καλύτερα σχόλια σε ένα από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας τον Sfera. Με κάνει πολύ αισιόδοξο και μου δίνει την εύνασμα να συνεχίσω με πιο πολύ πάθος και δύναμη! ‘Όσο για το live στο μαγαζί του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν μία μοναδική εμπειρία, στην οποία έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, και ευχαριστώ τόσο τον Γρηγόρη όσο και τον Sfera για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μου έδωσαν.

alt

Πως είναι να συνδυάζεις την φυσιοθεραπεία και το τραγούδι ως επαγγέλματα;

Είναι δυο πολύ απαιτητικά επαγγέλματα. Ωστόσο καταφέρνω να τα συνδυάζω και τα δύο. Η φυσιοθεραπεία είναι ένα επάγγελμα πρωϊνό (κατά βάση) ,δηλαδή δουλέυω από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και σαββατοκύριακα είμαι ελέυθερος. Οπότε, όλος ο υπόλοιπος χρόνος μένει για να κάνω αυτό που αγαπάω πολύ την μουσική! Αγαπάω και τις δυο δουλειές μου και προσπαθώ να είμαι σε στις δυο καλός!!

Θα πήγαινες σε ένα τάλεντ σόου για να κάνεις καριέρα; Το πιστεύεις σαν θέμα ότι μπορεί να σε φτιάξει;

Είχα δηλώσει συμμετοχή σε talent show. Ήθελα να προωθήσω τη δουλειά μου και να γίνω γνωστός. Προχώρησα αρκετά ,αλλά με έκοψαν πριν τους τελευταίους που θα έμπαιναν στο show γιατί, όπως καταλαβαίνεις δεν είχα γνωριμίες για να προχωρήσω. Όλα είναι θέμα γνωριμιών λοιπόν, και εγώ Άννα μου το μόνο που διαθέτω είναι το ταλέντο μου και όχι οι γνωριμίες!  

πηγή: ΧΑΙ 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!