Ευδοκία Ράπτη: ”Με τον Νίκο Τερζή είμαι ερωτευμένη με την μουσική του”

Μια γυναίκα που μπορεί να πετύχει τα πάντα! Η Ευδοκία Ράπτη ήρθε για να ξεχωρίσει και το κάνει! Σε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Νίκο Τερζή κυκλοφορεί το cd της και είναι έτοιμη να κάνει την διαφορά! 


Μια γυναίκα που μπορεί να πετύχει τα πάντα! Η Ευδοκία Ράπτη ήρθε για να ξεχωρίσει και το κάνει! Σε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Νίκο Τερζή κυκλοφορεί το cd της και είναι έτοιμη να κάνει την διαφορά! 

Μιλάει για όλα, για το πώς ξεκίνησε το τραγούδι για τις συνεργασίες της τον έρωτα και τις ανήθικες προτάσεις! Με απόλυτη ειλικρίνεια και σεβασμό μας δίνει το δικό της γερό στίγμα στην δισκογραφία και είναι έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή! Απολαύστε την!! 

alt

Πως μπήκε στην ζωή σου το τραγούδι;

Το τραγούδι δε μπήκε στη ζωή μου με κάποιο ειδικό τρόπο, απλά ήταν η ζωή μου το βίωμα μου. Μεγάλωσα με έναν πατέρα που πραγματικά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως μαζί του ξέχναγες να μιλήσεις και μόνο τραγουδούσες.

Είσαι πολλά χρόνια στο χώρο και έχεις αποδείξει ότι κάνεις πολλά είδη τραγουδιού ακόμα και Δημοτικό.. Πως αισθάνεσαι για αυτό; Και πως πιστεύεις ότι πας παρακάτω;

Νιώθω τυχερή που μπορώ να τραγουδήσω πολλά είδη μουσικής . Ως προς το δημοτικό τραγούδι βοήθησαν πολύ οι μουσικές καταβολές μου. Τα υπόλοιπα ήρθαν μέσα από τη προσωπική μου αναζήτηση. Θέλω πάρα πολύ ότι τραγουδάω να είναι πολύ καλά  ερμηνευμένο. Αυτό δεν είναι εύκολο, και φυσικά  το κατάφερα μέσα από πολύ μελέτη αλλά πάντα αποφεύγοντας να μιμούμαι τον κάθε καλλιτέχνη που μελετούσα. Πιστεύω ότι κάτι που μπορεί να σε πάει παρακάτω και να σε θυμούνται από την ερμηνεία σου! Αυτό είναι και το πιο βασικό στην δουλειά μας!

alt

Ετοίμασες μια καινούργια δουλειά με τον Νίκο Τερζή. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

Τα συναισθήματα μου είναι πολλά. Είμαι χαρούμενη, ενθουσιασμένη και συγκινημένη!  Δεν ξέρω ποιο από όλα αυτά να βάλω πρώτο. Μπαίνω στο στούντιο και ξεχνάω το χρόνο. Η πρόκληση του να τραγουδήσω τόσο διαφορετικά μουσικά είδη σε ένα album ήταν τεράστια. Στόχος ήταν μέσα από αυτό να παρασύρουμε τον ακροατή να ταξιδέψει πολυδιάστατα… Μετά από ένα χρόνο προετοιμασίας  ο στόχος επιτεύχθηκε ! Ελπίζω να αγαπηθεί από τους ακροατές όσο αγαπήθηκε από τους δημιουργούς του! Είναι το ” παιδάκι ” μου και νιώθω πολύ  υπερήφανη γί αυτό!

Πως αισθάνεσαι που ο Νίκος Τερζής σου έδωσε τραγούδια; Ένας άνθρωπος που έκανε τόσες επιτυχίες, τώρα είναι δίπλα σου και σε στηρίζει;

Με τον Νίκο Τερζή είμαι ερωτευμένη με το ταλέντο του! Αυτό του είπα μόλις τον είδα!! (γέλια πολλά) Συστηθήκαμε ανταλλάξαμε δυο κουβέντες και ήταν λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Όταν του περιέγραψα τι ήταν αυτό που φανταζόμουν μουσικά,  με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο στούντιο. Άνοιξε ένα αρχείο στον υπολογιστή του και μου λέει “άκου”!!  Άκουγα για πρώτη φορά όλα αυτά που είχα φανταστεί και όλα αυτά που ονειρευόμουν. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε ! Από κει και πέρα οι νότες έγιναν ήχος και ο ήχος πήρε το όνομα EPONYMOUS ! Το μόνο κομμάτι που δεν είναι του Νίκου είναι το ” δε σ´αλλαζω” και γίαυτο ευχαριστω τον Ηλία Κουτσουλιέρη για την εμπιστοσύνη του όπως και τη Ξένια Γκάρτζου που έγραψε τους στίχους σε αυτό το κομμάτι και στα τέσσερα αγγλόφωνα κομμάτια του άλμπουμ .
Μεγάλη μου τιμή επίσης είναι για τον Κο  Πάνο Φαλάρα που  μου έδωσε την ευκαιρία  μέσα από τους στοίχους στο κομμάτι “απόδραση κρυφή” να το ερμηνεύσω. Τους ευχαριστώ όλους πολύ γιατί με αυτό τον τρόπο κάνω το όνειρο μου αληθινό!

Ακούστε και ένα απο τα κομμάτια της 

Τι ετοιμάζεις τώρα που και  σε συναντάμε;

Ετοιμαζόμαστε φυσικά για τις πρώτες μας ζωντανές μουσικές εξορμήσεις ! Προσπαθούμε να κάνουμε ότι πιο ξεχωριστό μπορούμε για να μας αγαπήσει ο κόσμος γιατί είμαστε αληθινοί. Μουσικές παραστάσεις λοιπόν που έρχονται πολύ σύντομα!

Πηγή: Χαι 

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κάτσος 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!