Η Sony Music Greece στη Feelgood Entertainment

Μετά την πώληση της Universal  Greece στο Βίκτωρα Αντίππα και τη μετονομασία της σε Cobalt Music, άλλο ένα πολυεθνικό label περνάει σε ελληνικά χέρια.


Μετά την πώληση της Universal  Greece στο Βίκτωρα Αντίππα και τη μετονομασία της σε Cobalt Music, άλλο ένα πολυεθνικό label περνάει σε ελληνικά χέρια.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

    «Η FEELGOOD ENTERTAINMENT αναλαμβάνει τη διανομή της SONY MUSIC για την Ελλάδα και Κύπρο διευρύνοντας τις δραστηριότητές της και στη δισκογραφία και ενδυναμώνοντας τη θέση της στον χώρο της ευρύτερης ψυχαγωγίας στην ελληνική αγορά.

    Η SONY MUSIC αναθέτει στη FEELGOOD την αποκλειστική διανομή του διεθνούς και εγχώριου ρεπερτορίου της, σηματοδοτώντας τη δυναμική είσοδο της FEELGOOD ENTERTAINMENT στον χώρο της δισκογραφίας. Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση της FEELGOOD που εδραιώνει περαιτέρω τη σχέση της με τη SONY, η οποία της έχει αναθέσει την αποκλειστική διανομή των ταινιών της SONY PICTURES στους κινηματογράφους και της SONY PICTURES HOMEENTERTAINMENT στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας.

    Η δισκογραφική δραστηριότητα της FEELGOOD θα υλοποιείται μέσα από το label FEELGOOD RECORDS το οποίο άμεσα θα επεκταθεί και στον χώρο του ελληνικού ρεπερτορίου.

    Εκτός από τη συνεργασία της με τη SONY, η FEELGOOD ENTERTAINMENT, που ιδρύθηκε το 2008 και θεωρείται μια από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες ψυχαγωγίας, έχει την αποκλειστική κινηματογραφική διανομή των ταινιών της THEWALT DISNEY COMPANY στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπλέον, παράλληλα με τη διανομή ελληνικών και ξένων ανεξάρτητων ταινιών σε όλες τις πλατφόρμες σε Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρεία έχει την αποκλειστική διανομή HomeEntertainment των ταινιών της WALT DISNEY STUDIOS, UNIVERSAL, του ΒΒC και δραστηριοποιείται και στην ψηφιακή διανομή του BBC DIGITAL».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!