Η Ηρώ και ο Javier Di Ciriaco στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου

Πότε;


Η Ηρώ μαζί με τον Αργεντινό ερμηνευτή Javier Di Ciriaco θα βρεθούν στη σκηνή του Μικρού Θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου, για δύο συναυλίες.

Μαζί τους το Nuevo Siete Ensemble, ένα σύνολο μουσικής ειδικευμένο στο αργεντίνικο τάνγκο και η συνθέτις και σολίστ στο ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, σε μια μοναδική σύμπραξη. Σε εκείνες τις δύο βραδιές θα ακουστούν σημαντικά τραγούδια των Astor Piazolla, Mariano Mores, Francisco Canaro, Osvaldo Pugliese αλλά και συνθέσεις τάνγκο της ίδιας της Ηρώς, από την προσωπική της δισκογραφία.

Ο Javier Di Ciriaco είναι ο ερμηνευτής της καταξιωμένης ορχήστρας Sexteto Milonguero, που είναι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα σχήματα αργεντίνικης μουσικής & θα ταξιδέψει από την Αργεντινή γι’ αυτή την μοναδική συνεργασία του με την Ηρώ μιας και μαζί θα μας χαρίσουν τις μουσικές και τα τραγούδια τους.

Το σχήμα απαρτίζεται από τους εξαίρετους μουσικούς: Μαρία Γούτου (βιολί), Σέργιος Σοϊλές (φλάουτο), Νίκος Σκεπαρνιάς (κιθάρα), Διονύσης Γιούλης (ακορντεόν), Μιχάλης Κατσαρός (πιάνο), Χάρης Πεγιάζης (κόντρα μπάσο) και Κώστας Κονδύλης (κρουστά). Σολίστ στο ακορντεόν η Ζωή Τηγανούρια.

Παρασκευή – Σάββατο 12 & 13 Ιουλίου 2013

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου Παλιά Επίδαυρος – Αργολίδα

Τηλ. 2753 0 22026 & 22096

Περισσότερες πληροφορίες Τηλ. 210 9282900

Αγορά (ή προπώληση) εισιτηρίων: Πανεπιστημίου 39, Τηλ. 210 3272000 Βιβλιοπωλεία Public & Παπασωτηρίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!