Έρχεται στην Ελλάδα ο διάσημος σταρ Τζόνι Βάσκες!

Έρχεται στην Αθήνα ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής και παγκόσμιος πρωταθλητής salsa Jhonny Vazquez.


Στις 21 Ιουνίου φτάνει στην Αθήνα ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής και παγκόσμιος πρωταθλητής salsa,  Jhonny Vazquez. Σκοπός της επισκέψεως του να εμφανιστεί στο μεγάλο Φεστιβάλ “Iο Athens bachata salsa festival”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί  στις 21- 23/06/ 2013 στο “cine Kerameikos” στο κέντρο της Αθήνας.

Στην ηλικία των 14 έφτασε από το Μεξικό στο Λος Άντζελες, που άρχισε να χορεύει Salsa.
Ο πρώτος του διαγωνισμός χορού:
Ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε σε διαγωνισμούς χορού salsa. Έτσι, την πρώτη του παράσταση δίνει σε ένα τοπικό club που ονομάζεται “Lodge Sportmen”, με τη συνεργάτιδα του, εκείνη την εποχή, Claudia Riva.

Το 1997 ο Johnny συμμετείχε στο Πουέρτο Ρίκο Salsa Congress. Στη συνέχεια έγινε μέρος της“Ομάδας Bacardi De La Salsa”. Μετά την ένωση του με  αυτή την ομάδα ταξίδεψε  σε όλο τον κόσμο όπου και παρουσίαζαν μοναδικά σόου.
Η καριέρα του ως επαγγελματίας εκτελεστής salsa και δάσκαλος απογειώθηκε. Σήμερα, ο παγκόσμιος Τύπος τον αποκαλεί “Ο Πρίγκιπας της salsa” ενώ το νέο του τραγούδι με τον τίτλο “Azafata” σπάει ρεκόρ στις προτιμήσεις της νεολαίας παγκοσμίως!
Το Iο Athens bachata salsa festival θα πραγματοποιηθεί: 
21- 23/06/ 2013 στο cine Kerameikos στο κέντρο της Αθήνας.

Τρεις ημέρες γεμάτες από σεμινάρια χορού, party και shows θα σηματοδοτήσουν την αρχή του καλοκαιριού.
Συμμετέχουν χορευτές και djs της ντόπιας και διεθνούς latin σκηνής με πρωταγωνιστές τους:
Johny Vasquez απο το το Μεξικό και Chiquito Dominican Power από τον Αγιο Δομίνικο.

Στα πλαίσια του festival διοργανώνονται 2 θεματικές latin κρουαζιέρες: Η πρώτη αναχώρηση είναι τη Πέμπτη 20/06 και η δεύτερη 24/06 (Δευτέρα Αγίου Πνεύματος)
Συμμετέχουν καλλιτέχνες & djs της διοργάνωσης.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!